GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Roy Hodgson imenovan novim trenerom Watforda

Roy Hodgson imenovan novim trenerom Watforda
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.01.2022 / 21:23
Autor: SEEbiz / H
WATFORD - Bivši izbornik engleske nogometne reprezentacije Roy Hodgson imenovan je u utorak za novog trenera Watforda koji je u ponedjeljak otpustio dosadašnjeg menadžera, Talijana Claudija Ranierija.

Pod Ranierijevim vodstvom Watford je u 20 utakmica sakupio 14 bodova i nalazi se na pretposljednjem, 19. mjestu Premier lige, a Talijanu je presudio domaći poraz (0-3) od Norwicha, kluba s kojim će se Watford boriti za opstanak u elitnom engleskom klupskom natjecanju.

Iza 74-godišnjeg Roya Hodgsona je bogata trenerska karijera koju je započeo još 1976., a u kojoj se ističu angažmani u Liverpoolu i milanskom Interu te četverogodišnje razdoblje (2012. - 2016.) provedeno na klupi engleske reprezentacije.

Posljednji trenerski angažman Hodgson je imao u Crystal Palaceu s kojim je prošle sezone uspio izboriti ostanak u Premier ligi.

"Bivšem engleskom izborniku će se priključiti njegov dugogodišnji pomoćnik i čovjek od povjerenja Lewington. Hodgson i Lewington su odmah započeli s pripremama za Watfordovu sljedeću utakmicu u Premier ligi, gostovanje kod Burnleyja 5. veljače", stoji u klupskom priopćenju.

Tagovi: Roy Hodgson, Watford
PROČITAJ I OVO
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE