GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Roy Hodgson imenovan novim trenerom Watforda

Roy Hodgson imenovan novim trenerom Watforda
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.01.2022 / 21:23
Autor: SEEbiz / H
WATFORD - Bivši izbornik engleske nogometne reprezentacije Roy Hodgson imenovan je u utorak za novog trenera Watforda koji je u ponedjeljak otpustio dosadašnjeg menadžera, Talijana Claudija Ranierija.

Pod Ranierijevim vodstvom Watford je u 20 utakmica sakupio 14 bodova i nalazi se na pretposljednjem, 19. mjestu Premier lige, a Talijanu je presudio domaći poraz (0-3) od Norwicha, kluba s kojim će se Watford boriti za opstanak u elitnom engleskom klupskom natjecanju.

Iza 74-godišnjeg Roya Hodgsona je bogata trenerska karijera koju je započeo još 1976., a u kojoj se ističu angažmani u Liverpoolu i milanskom Interu te četverogodišnje razdoblje (2012. - 2016.) provedeno na klupi engleske reprezentacije.

Posljednji trenerski angažman Hodgson je imao u Crystal Palaceu s kojim je prošle sezone uspio izboriti ostanak u Premier ligi.

"Bivšem engleskom izborniku će se priključiti njegov dugogodišnji pomoćnik i čovjek od povjerenja Lewington. Hodgson i Lewington su odmah započeli s pripremama za Watfordovu sljedeću utakmicu u Premier ligi, gostovanje kod Burnleyja 5. veljače", stoji u klupskom priopćenju.

Tagovi: Roy Hodgson, Watford
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE