GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rummenigge odlazi s mjesta predsjednika Bayerna

Rummenigge odlazi s mjesta predsjednika Bayerna
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.06.2021 / 13:28
Autor: SEEbiz / H
MUNCHEN - Predsjednik njemačkog nogometnog prvaka Bayerna iz Münchena Karl-Heinz Rummenigge odlučio je napustiti tu dužnost na kraju ovoga mjeseca, pola godine ranije no što je to planirano.

Proslavljeni napadač Bayerna i njemačke reprezentacije Rummenigge tako će prekinuti svoju suradnju s klubom u kojemu se u raznim ulogama nalazio od 1974. godine.

Rummeniggea će na mjestu predsjednika zamijeniti još jedan proslavljeni igrač tog kluba i reprezentacije Oliver Kahn.

- Iznimno uspješna era u Bayernu dolazi svome kraju. Na njegov osobni zahtjev Karl-Heinz Rummenigge se povlači s dužnosti predsjednika 30. lipnja 2021., objavio je Bayern.

- Strateški, ovo je najlogičnije vrijeme za ovakvu odluku. Završava fiskalna godina, a dolazi i novi trenerski tim. Odlazim zadovoljan i ponosan što ostavljam klub u dobrom stanju kako na sportskoj razini tako i na financijskoj i strukturalnoj, objavio je Rummenigge.

Rummenigge je na mjestu predsjednika Bayerna bio od 2002. godine te je u tom razdoblju klub osvojio 14 od mogućih 19 naslova prvaka Njemačke te dvije Lige prvaka.

Tagovi: Karl-Heinz Rummenigge, Bayern
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE