GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

SAD i Meksiko u finalu Gold Cupa

SAD i Meksiko u finalu Gold Cupa
GOLD CUP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.07.2021 / 09:27
Autor: SEEbiz/h
AUSTIN - Nogometne reprezentacije SAD i Meksika izborile su plasman u finale Gold Cupa, prvenstva zemalja Srednje i Sjeverne Amerike koje se održava u Sjedinjenim Državama.

Amerikanci su u Austinu pobijedili Katar sa 1-0, dok je Meksiko u Houstonu porazio Kanadu sa 2-1.

Pobjednički pogodak u susretu između domaćina turnira i Katara, koji je dobio pozivnicu za nastup, zabio je Gyasi Zardes u 86. minuti.

Katar je najveću priliku imao u 61. minuti, no Hassan Al Heidos nije iskoristio kazneni udarac.

U drugom susretu Meksiko, koji je branitelj naslova, je stigao do pobjede pogotkom Hectora Herrere u devetoj minuti sudačke nadoknade.

Meksiko je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela golom Orbelina Pinede iz jedanaesterca, a izjednačio je Tajon Buchanan u 57. minuti. Meksikanci su u 66. minuti mogli do nove prednosti, no Carlos Salcedo je promašio jedanaesterac.

Kada se već činilo kako će susret otići u produžetak, veznjak Atletico Madrid je zabio za pobjedu.

Finale je na rasporedu 1. kolovoza u Austinu.

Meksiku će to biti 14. finale, a do sada je slavio rekordnih 11 puta, dok će Amerikanci u svom 13. finalu loviti sedmi naslov.

Tagovi: Gold Cup, nogomet, SAD, Meksiko, finale
PROČITAJ I OVO
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
Ante Budimir slomio tri rebra
OZLJEDA
Ante Budimir slomio tri rebra
PAMPLONA - Ante Budimir (32) je u najboljoj sezoni karijere doživio partiju iz noćne more, i to u najgorem trenutku. Napadač Osasune i drugi najbolji strijelac La Lige sa 16 golova je u sudačkoj nadoknadi utakmice 31. kola protiv Valencije, pri vodstvu suparnika 1:0, izborio penal.
Hrgović će uskoro imati meč karijere
BOKS
Hrgović će uskoro imati meč karijere
ZAGREB - Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović će 1. lipnja u Rijadu na Matchroom vs. Queensberry: 5v5 priredbi odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE