GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sampras smatra da je Đoković najbolji tenisač svih vremena

Sampras smatra da je Đoković najbolji tenisač svih vremena
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.11.2021 / 11:16
Autor: SEEbiz / H
TORINO - Kad su u pitanju rasprave tko je najbolji tenisač svih vremena legendarni Amerikanac Pete Sampras smatra da je to Srbin Novak Đoković.

Đoković, Roger Federer i Rafa Nadal poravnati su po broju osvojenih Grand Slam turnira, sva trojica ih imaju po 20. No, Đoković je nedavno osigurao da će sedmu godinu završiti kao prvi tenisač svijeta. Dosad je po tome bio izjednačen sa svojim idolom Samprasom, koji je šest puta završio sezonu kao broj jedan.

"To što je sedam godina završio kao broj sada mu vjerojatno izgleda kao bonus za sve Grand Slam naslove. No, mislim da će to više cijeniti kada bude stariji. On je to ostvario u vrijeme dok su mu suparnici dva velikana Federer i Nadal, a i sa novim generacijama igrača se odlično nosi", rekao je Sampras za internetski portal ATP Toura.

"Ono što je Đoković napravio u posljednjih deset godina - osvajao Grand Slamove, bio je dosljedan, sedam puta završio godinu na broju jedan, to je za mene jasan znak da je on najveći svih vremena. Mislim da više nećete vidjeti da netko sedam puta završi godinu kao prvi tenisač svijeta", rekao je Sampras, koji je u mirovinu otišao 2002. osvojivši 14 Grand Slam turnira.

Tagovi: Pete Sampras, Novak Đoković
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE