GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sancho ide na posudbu u Dortmund

Sancho ide na posudbu u Dortmund
POSUDBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.01.2024 / 07:51
Autor: SEEbiz / index.hr
DORTMUND - Jadon Sancho (23) ide na posudbu u Borussiju Dortmund, javlja talijanski novinar Fabrizio Romano. I ranije se pisalo o ovom transferu, no Romano je potvrdio da je Sanchu preostalo samo proći liječnički. Borussia neće imati pravo na njegovu kupnju nakon što istekne polugodišnja posudba.

Podsjetimo, nakon poraza od Arsenala u rujnu prošle godine trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag je rekao da je Sancho izostavljen jer nije dobro trenirao prošlog tjedna. Engleza je to očigledno pogodilo i odlučio je javno prozvati nizozemskog trenera:

"Molim vas, ne vjerujte svemu što pročitate. Neću dopustiti ljudima da govore stvari koje su potpuno neistinite. Ovog tjedna sam vrlo dobro radio na treninzima, a vjerujem da postoje i drugi razlozi za ovakvu odluku trenera, u koje ne želim ulaziti. Dugo sam bio žrtveni jarac, što nije pošteno!" rekao je Sancho, koji od tad nije igrao za United.

Stigao je u Manchester United 2021. godine iz Borussije za 85 milijuna eura, a za klub s Old Trafforda odigrao je 82 utakmice i postigao 12 golova. Ove sezone nastupio je u tri utakmice. S Manchester Unitedom ima ugovor do lipnja 2026. godine.

U Borussiju Dortmund Sancho je stigao iz omladinskog pogona Manchester Cityja i u klubu je proveo četiri godine. U ljeto 2018. počela je njegova eksplozija kojom je zaludio cijelu Europu. Za Borussiju je upisao 157 nastupa, zabio 50, a namjestio 64 gola.

Tagovi: Sancho, manchester, dortmund, borussia
PROČITAJ I OVO
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE