GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šarićevi Sunsi bolji od Bogdanovićevh Pistonsa

Šarićevi Sunsi bolji od Bogdanovićevh Pistonsa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.02.2023 / 08:40
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
DETROIT - U dvoboju hrvatskih košarkaša na NBA parketima, pobjedu je odnijela momčad Darija Šarića.

Phoenix Sunsi slavili su na gostovanju kod Detroit Pistonsa 116-100, a ni 23 poena (8/17) Bojana Bogdanovića, u 35 minuta na parketu, nisu bila dosta domaćoj momčadi za trijumf. S druge strane, Šibenčanin je zabio šest poena (3/8) u 23 odigrane minute.

Ivica Zubac i Los Angeles Clippersi slavili su nakon produžetka u Madison Square Gardenu kod New York Knicksa 134-128, a hrvatski centar u 40 minuta na parketu ubacio je dva poena uz 13 skokova.

Najbolji učinak večeri ostvario je Cam Thomas. Igrač Brooklyn Netsa, u izostanku prvih klupskih violina, ubacio je 44 poena (16/23), u slavlju svoje momčadi protiv Washington Wizardsa 125-123. Tek nešto manje zabio je Shai Gilgeous-Alexander u uvjerljivom slavlju Oklahoma City Thundera protiv Houston Rocketsa 153-121, a kanadski bek zabio je 42 poena (14/23).

Nikola Jokić upisao je 18. triple-double učinak sezone. Srpski centar zabio je 14 poena, uz 18 skokova i 10 asistencija u slavlju Denver Nuggetsa protiv Atlanta Hawksa 128-108.

Treba spomenuti kako su New Orleans Pelicansi slavili na domaćem parketu protiv Los Angeles Lakersa, uz 35 poena Brandona Ingrama, a LeBron James zabio je 27, što znači kako mu nedostaje još 37 poena da preskoči Kareema Abdul-Jabbara na vječnoj ljestvici NBA strijelaca u osnovnom dijelu sezone.

Tagovi: Dario Šarić, Bojan Bogdanović, Phoenix Suns
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE