GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sastanak klubova Premier lige završio bez rezultata

Sastanak klubova Premier lige završio bez rezultata
ČEKA SE IGRAČE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.05.2020 / 20:14
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Na video-konferenciji održanoj u petak na kojoj su sudjelovali predstavnici svih 20 engleskih nogometnih prvoligaša, a na kojoj se raspravljalo o "Projektu Restart", odnosno o tome kada bi se mogla nastaviti sezona prekinuta 9. ožujka zbog pandemije koronavirusa, nije donesena nikakva konkretna odluka već će se održati konzultacije s igračima i menadžerima jer je ocijenjeno kako su oni ključni za čitav proces.

"Na današnjem sastanku dioničara i klubova nije donesena nikakva odluka već su samo izmijenjena stanovišta vezana uz 'Projekt Restart'. Svi su se složili kako su Udruga profesionalnih igrača (PFA) i Udruga menadžera (LMA) ključni za ovaj proces te će biti dodatno konzultirani. Liga i klubovi razmatraju prve blage korake i odobrit će povratak treninzima tek uz upute vlade, pod stručnim medicinskim savjetima i uz konzultacije s igračima i menadžerima", objavilo je vodstvo Premier lige nakon sastanka.

Ranije ovoga tjedna se sastanak svih klubova Premier lige najavljivao kao događaj na kojemu će zaživjeti "Projekt Restart" prema kojemu bi se omogućio povratak punim treninzima od 18. svibnja pa bi se sezona mogla nastaviti 8. lipnja te okončati u srpnju.

U vezi s povratkom Premier lige oglasio se i državni tajnik za sport Oliver Dowden.

"Znam kako Britanci očajnički žele povratak sporta. Dosada smo održali tek prvi u nizu detaljnih sastanaka na kojima ćemo izraditi plan za siguran povratak vrhunskog sporta, a on će se dogoditi tek na osnovu stručnih medicinskih savjeta i to bez gledatelja", kazao je Dowden.

Tagovi: Premier league, Premier liga, koronavirus u Velikoj Britaniji, Udruga profesionalnih igrača, Oliver Dowden
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE