GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Savićević: Boban i ja nikada nismo pričali o ratu

Savićević: Boban i ja nikada nismo pričali o ratu
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.05.2020 / 16:42
Autor: SEEbiz / Klix.ba
PODGORICA - Legendarni crnogorski nogometaš Dejan Savićević govorio je u Instagram intervjuu s talijanskim novinarom Maurom Sumom o brojnim temama među kojima je i odnos s nekadašnjim hrvatskim reprezentativcem Zvonimirom Bobanom.

Naime, Savićević i Boban bili su saigrači u Milanu, a i prije toga bili su dobri prijatelji igrajući za reprezentaciju Jugoslavije.

"Bili smo prijatelji i prije nego što smo došli u Milan. Bile su teške godine, građanski rat... Nije bilo lako održati te odnose. Zajedno smo služili vojsku, igrali za reprezentaciju, dogovorili smo se da ne pričamo o ratu, već o drugim stvarima", rekao je Savićević.

Dvojica asova na San Siru zajedno su igrali od 1992. do 1998. godine.

"Jednostavno o ratu ne bismo mogli da se usaglasimo. Nisu nogometaši i sportisti krivi što se rat dogodio, već politički interesi onih koji su nakon rata postali milijarderi", kazao je Savićević.

Aktuelni predsjednik Nogometnog saveza Crne Gore upitan je i kako vidi mladog srbijanskog napadača Luku Jovića, koji se nalazi na radaru Milana.

"Ne znam ga toliko dobro. Imao je sjajnu sezonu u Njemačkoj, ali ja tamo gledam samo Bayern i Borussiju. Vidio sam ponešto, ali malo. U Realu je malo toga uradio. Znam ga otkako je imao 17 godina, obećavao je, onda nije prošao u Benfici pa je bio baš dobar u Njemačkoj. Ne mogu suditi", rekao je Savićević.

Tagovi: Dejan Savićević, Zvonimir Boban, AC Milan, Luka Jović, Real Madrid
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE