GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Schalke se ispričao navijačima zbog pitanja zašto traže povrat novca

Schalke se ispričao navijačima zbog pitanja zašto traže povrat novca
ISPRIKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.06.2020 / 13:56
Autor: SEEbiz / H
GELSENKIRCHEN - Njemački prvoligaš Schalke 04 se u četvrtak ispirčao svojim navijačima zbog neosjetljivog i osobnog pitanja postavljenog u formularu kojim traže povrat novca za ulaznice za utakmice koje nisu mogli gledati zbog pandemije koronavirusa

Jedno od pitanja u formularu je zašto žele svoj novac natrag.

Njemačka Bundesliga je bila prekinuta na više od dva mjeseca zbog pandemije i prvenstvo je nastavljeno pred praznim tribinama od 16. svibnja kako bi se sasvim umanjio rizik od zaraze.

Klubovi su ponudili svojih navijačima povrat novca ili kupone za kupljene ulaznice, a brojni vlasnici godišnjih ulaznica u Njemačkoj odlučili su ne tražiti povrat novca pružajući tako financijsku potporu klubovima za koje navijaju.

No Schalke je otišao korak dalje tražeći od navijača da navedu točan razlog zbog kojeg traže povrat novca i da to potkrijepe odgovarajućim dokumentima.

"Zašto tražite povrat novca? Objasnite svoju tešku situaciju i ako je moguće priložite odgovarajuću dokumentaciju", stoji u formularu.

To je odmah izazvalo bijes navijača zbog čega se Schalke naknadno ispričao.

"Nitko ne treba prilagati dokumente i nitko neće biti kontroliran", objavio je klub priopćenje isprike.

"U formularu za navijače Schalke je upotrijebio vrlo osobne i neosjetljive izraze. Zbog toga se cijeli klub ispričava navijačima. Mogli smo i trebali smo se izraziti drugačije."

Osim financijskih problema, Schalke je suočen i s lošim rezultatima nakon što nije pobijedio ni u jednoj od zadnjih 11 utakmica i trenutačno se nalazi na desetom mjestu u prvenstvu.

Tagovi: Schalke 04, Bundesliga
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE