GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

SEHA: PPD Zagreb dočekuje Tatran Prešov bez gledatelja

SEHA: PPD Zagreb dočekuje Tatran Prešov bez gledatelja
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.03.2020 / 13:35
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb u srijedu će od 20 sati u dvorani II Doma sportova ugostiti slovački Tatran Prešov u uzvratnoj utakmici četvrtfinala doigravanja regionalne SEHA lige, a dvoboj će se odigrati bez gledatelja.

"Zbog novonastale situacije i preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite i Ministarstva zdravstva o mjerama opreza za odgodu ili ograničenje organiziranih skupova, Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb je donio odluku o odigravanju utakmice pred praznim tribinama, time ne dovodeći u opasnost zdravlje naših navijača i prijatelja kluba", objavio je klub.

U prvoj utakmici igranoj u subotu u Slovačkoj PPD Zagreb je bio bolji sa 25-21 te ima veliku priliku izboriti nastup na završnom turniru u Zadru od 3. do 5. travnja.

Trener PPD Zagreba Veselin Vujović u najavi je utakmice izjavio:

"Igranje utakmice pred praznim tribinama nije ohrabrujuće za nas u situaciji kada igramo jako važne utakmice, poput ove koja nas vodi na 'final four' SEHA lige kada je zaista važna podrška publike. Koncentrirani smo i pažljivi bez obzira na prednost iz prvog susreta jer je ekipa Tatran Prešova kadra upisati pobjedu i u gostima što su pokazivali u nastupima Lige prvaka i SEHA lige. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo još jednom jer bi time bili pravi i istinski sudionici 'final foura' bez sumnji da smo slučajno odigrali dobru utakmicu u Prešovu. Igrači su zdravi i nadam se da će tako ostati čime očekujem dobru utakmicu".

Tagovi: SEHA liga, PPD Zagreb, Tatran Prešov, Veselin Vujović
PROČITAJ I OVO
Guardiola šokirao navijače Cityja
NAKON SLAVLJA
Guardiola šokirao navijače Cityja
MANCHESTER - Manchester City je obranio naslov prvaka engleske Premier lige nakon što je pred svojim navijačima u posljednjem kolu pobijedio West Ham 3:1. No, u jeku slavlja sve je šokantnom najavom pokvario trener 'građana' Pep Guardiola.
Jokićevi Nuggetsi ispali iz doigravanja NBA lige
ŠOKANTNO
Jokićevi Nuggetsi ispali iz doigravanja NBA lige
DENVER - Košarkaši Denver Nuggetsa poraženi su na svom parketu u sedmoj utakmici konferencijskog polufinala Zapadne konferencije NBA lige od Minnesota Timberwolvesa.
Livaković pomogao Fenerbahčeu da s igračem manje dođe do pobjede kod Galatasaraya
TURSKA
Livaković pomogao Fenerbahčeu da s igračem manje dođe do pobjede kod Galatasaraya
ISTANBUL - Nogometaši Fenerbahčea produžili su nadu u borbi za naslov prvaka nakon što su u susretu 37. kola turskog prvenstva u velikom derbiju na gostovanju pobijedili Galatasaray 1-0.
Manchester City četvrti put zaredom prvak Engleske
PREMIERSHIP
Manchester City četvrti put zaredom prvak Engleske
MANCHESTER - Manchester City obranio je naslov prvaka Engleske.
Martin Erlić se ozlijedio
PROBLEMI ZA DALIĆA
Martin Erlić se ozlijedio
RIM - Cagliari je u nedjelju u utakmici 37. kola talijanskog prvenstva u gostima sa 2-0 svladao domaći Sassuolo, a Martin Erlić napustio je teren u 20. minuti zbog ozljede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE