GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Selahi izbačen iz momčadi Rijeke

Selahi izbačen iz momčadi Rijeke
NA TRIBINAMA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.12.2023 / 17:25
Autor: SEEbiz
RIJEKA - Nogometaši Rijeke u nedjelju će igrati prvenstvenu utakmicu sa Slaven Belupom. Uz nekolicinu ozlijeđenih igrača, na njoj neće nastupiti ni Lindon Selahi, odlučio je trener momčadi Željko Sopić.

"Kako je slogan ovog kluba 'Krepat ma ne molat', a ne 'Igra tko ima vremena'... Gospodin Selahi će na tribinu. U Hrvatskoj je demokracija i svatko ima pravo izabrati što hoće. Ali stvarno, koliko sam se ja borio za tog dečka, toliko se ne bih borio za svog sina, no dođe i trenutak kada neke stvari moraš prelomiti", rekao je Sopić.

Selahi je, podsjetimo, s Rijekom ugovorno vezan do sljedećeg ljeta, što znači da već od siječnja može slobodno pregovarati s drugim klubovima i potpuno besplatno napustiti Kvarner. S obzirom na to da ima 24 godine i belgijsku putovnicu (EU igrač), logično je da traži sljedeći korak u karijeri kako bi mogao naplatiti svoj talent i rad, pogotovo ako mu Rijeka nije spremna dati ugovor kakav traži i vjerojatno zaslužuje.

Klub sada smatra da je bolje zaštititi vlastite interese i promovirati neke druge igrače ako će Selahi otići bez odštete. Istovremeno, to je i najgori mogući scenarij u kontekstu borbe za vrh tablice jer bi Rijeka za drugi dio sezone izgubila ključnog igrača i pritom ne bi ništa uprihodila za njega. Zato se puno špekulira i da bi Selahi već ove zime mogao otići iz kluba kako bi Rijeka za njega dobila barem nekakvu odštetu. Neki spominju Dinamo i Hajduk...

"Mislim da će tu najviše ispaštati sam igrač. Potom ja kao trener, a na kraju i klub, ali on je bio upoznat što odluka o neprodužavanju ugovora nosi. Donio je svoju odluku. To je legitimno. Pa je i klub donio svoju odluku, a i to je isto legitimno. Nadam se da će se igračeva odluka promijeniti, ali kako danas stvari stoje... To je tako kako sam vam sad rekao. Hoće li se nešto promijeniti, to ne mogu znati", dodao je Sopić i zaključio priču:

"On i klub trenutno stoje na pozicijama da se nisu dogovorili, a s tim se dečkom razgovara, priča i pregovara već tri mjeseca."

Selahi navodno ima nekoliko ponuda, među kojima i neke iz MLS-a. Rijeka je željela produljiti ugovor s njim, no do toga nije došlo i Sopić je danas objasnio što čeka Selahija.

Tagovi: lINDON sELAHI, rIJEKA, sOPIĆ, SELAHI
PROČITAJ I OVO
Mulero od sljedeće sezone sportski direktor Cedevite Olimpije
KOŠARKA
Mulero od sljedeće sezone sportski direktor Cedevite Olimpije
LJUBLJANA - Španjolac Chechu Mulero od sljedeće će sezone biti sportski direktor košarkaškog kluba Cedevita Olimpija, objavili su Ljubljančani na internetskoj stranici. Na toj će poziciji zamijeniti Vlada Ilievskog kojemu na kraju ovog natjecateljskog roka istječe ugovor.
Lopetegui preuzima West Ham
DOGOVOR
Lopetegui preuzima West Ham
LONDON - Engleski prvoligaš West Ham postigao je dogovor sa španjolskim tenerom Julenom Lopeteguijem da na klupi zamijeni Davida Moyesa, pišu engleski mediji.
Bjelica dobio otkaz u Unionu
TRENERI
Bjelica dobio otkaz u Unionu
BERLIN - Nenad Bjelica je dobio otkaz u Union Berlinu, objavio je danas na svojim službenim stranicama njemački prvoligaš.
Koch: Telefon je doslovce eksplodirao
MILJENIK NAVIJAČA
Koch: Telefon je doslovce eksplodirao
BERLIN - Georg Koch nedavno je u jednom intervjuu rekao da je teško bolestan te da mu je želja pogledati utakmicu od svih klubova u kojima je igrao.
Đoković je započeo 424. tjedan na vrhu ATP ljestvice
TENIS
Đoković je započeo 424. tjedan na vrhu ATP ljestvice
PARIZ - Srbijanski as Novak Đoković i dalje je vodeći na muškoj svjetskoj teniskoj ljestvici.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE