GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Senzacionalni poraz Amerikanaca od Nigerije

Senzacionalni poraz Amerikanaca od Nigerije
SENZACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.07.2021 / 08:49
Autor: SEEbiz / H
LAS VEGAS - Američka košarkaška reprezentacija iznenađujuće je izgubila pripremnu utakmicu protiv Nigerije 87-90 u Las Vegasu uoči Olimpijskih igara u Tokiju, a Dream Teamu je to bio prvi poraz protiv jedne afričke momčadi.

Utakmica u Las Vegasu bila je prva od pet pripremnih utakmica za američke košarkaše koji su obranili svoj olimpijski naslov u Tokiju, a kladionice se smatraju neprikosnovenim favoritima za ponovno osvajanje zlata.

Četvorica igrača iz prve petorke Nigerije igraju u NBA ligi, a sinoć je najbolji bio je Miamijev igrač Gabe Vincent (21), dok je Amerikanaca najefikasniji bio Kevin Durant sa 17 koševa.Igrali su i zvijezde Damian Lillard, Draymond Green i Kevin Love, no nisu mogli pronaći rješenje kako pobijediti momčad koju su na OI u Londonu 2016. godine pobijedili s 156-73, što je najveća razlika u povijesti Igara.

Amerikanci su se na pripremama okupili prije samo četiri dana, dok Nigerijci zajedno treniraju od početka ljeta.

"Poruka je jasna. Iz ovog iskustva potrebno je učiti, ali to nikako nije kraj svijeta", kazao je američki izbornik Gregg Popovich.

Tagovi: Dream Team, Gabe Vincent, Gregg Popovich, Kevin Durant sa 17 koševa.Igrali su i zvijezde Damian Lillard, Draymond Green, Kevin Love
PROČITAJ I OVO
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
Ante Budimir slomio tri rebra
OZLJEDA
Ante Budimir slomio tri rebra
PAMPLONA - Ante Budimir (32) je u najboljoj sezoni karijere doživio partiju iz noćne more, i to u najgorem trenutku. Napadač Osasune i drugi najbolji strijelac La Lige sa 16 golova je u sudačkoj nadoknadi utakmice 31. kola protiv Valencije, pri vodstvu suparnika 1:0, izborio penal.
Hrgović će uskoro imati meč karijere
BOKS
Hrgović će uskoro imati meč karijere
ZAGREB - Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović će 1. lipnja u Rijadu na Matchroom vs. Queensberry: 5v5 priredbi odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE