GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Serena Williams propušta OI

Serena Williams propušta OI
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.06.2021 / 15:38
Autor: SEEbiz / H

NEW YORK - Vlasnica 23 teniska Grand Slam naslova Amerikanka Serena Williams (39) odustala je od nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju, ne navodeći razloge svoje odluke.

Williams, koja će u rujnu napuniti 40 godina, osvojila je zlatnu olimpijsku medalju u pojedinačnoj konkurenciji u Lodonu 2012. godine, te tri zlatne medalje u paru sa sestrom Venus u Sydneyu (2000), Pekingu (2008) i Londonu (2012).

"Da, zapravo nisam na olimpijskoj listi, pa ... Ne, svjesna sam toga," rekla je Williams novinarima uoči početka Wimbledona.

"Puno je razloga zbog kojih sam donijela takvu odluku. Ne želim ulaziti u njih danas. Možda neki drugi dan," dodala je jedna od najboljih tenisačica svih vremena.

Od nastupa na OI odustali su i Španjolac Rafel Nadal i Austrijanac Dominic Thiem, dok će Švicarac Roger Federer, koji u kolovozu također puni 40 godina, konačnu odluku donijeti nakon Wimbledona.

Tagovi: Serena Williams, Olimpijske igre u Tokiju
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE