GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sergio Aguero ponovno ozlijeđen

Sergio Aguero ponovno ozlijeđen
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.10.2020 / 10:32
Autor: SEEbiz / H
MANCHESTER - Napadač Manchester Cityja Sergio Aguero (32), koji se tek vratio nakon dugotrajne ozljede, ponovno će morati pauzirati, jer je u subotnjem prvenstvenom susretu protiv West Hama zaradio ozljedu mišića.

"Kada vas nema pet mjeseci zbog ozljede koljena prilikom povratka na teren uvijek postoji rizik od novih ozljeda. Teško je reći koliko će pauzirati, minimalno to može biti od 10 do 15 dana, a možda bude i duže, tri tjedna ili mjesec dana. On nam puno nedostaje, za ovaj klub napravio je fantastične stvari i on je legenda Cityja. No, nećemo ništa požurivati, vratit će se na teren kada se potpuno oporavi", izjavio je trener Manchester Cityja Pep Guardiola uoči gostovanja kod Marseillea u Ligi prvaka.

Guardioli nedostaju oba klasična centarfora, jer je na listi ozlijeđenih i Brazilac Gabriel Jesus. No, rekao je da ne žali što u prijelaznom roku nije doveo još jednog napadača.

"Da bi doveli napadača klase kao što su Aguero i Gabriel Jesus treba vam dosta novaca. Vodstvo kluba radi najbolje što može, ali zbog koronavirusa naši su prihodi pali i nedostajalo nam je financijskih sredstava", kazao je Guardiola.

Tagovi: Sergio Aguero, Manchester City, Pep Guardiola
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE