GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Seria A: U ponedjeljak kreće Sassuolo, a sredinom tjedna Roma i Lazio

Seria A: U ponedjeljak kreće Sassuolo, a sredinom tjedna Roma i Lazio
TRENINZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.05.2020 / 12:08
Autor: SEEbiz / H
RIM - Sljedećeg tjedna neki talijanski nogometni prvoligaši počet će s treninzima, ali pod strogim uvjetima.

Pokrajina Emilia Romagna dozvolila je da treninzi u ekipnim sportovima mogu početi u ponedjeljak, 4. svibnja, pa će tako prvi na trening krenuti igrači Sassuola, i to u ponedjeljak, a dan kasnije i nogometaši Bologne.

AS Roma i Lazio trebali bi krenuti s treninzima sredinom sljedećeg tjedna, jer je pokrajina Lazio, u kojoj se nalazi glavni grad Rim, objavila da će profesionalni klubovi moći krenuti na treninge od srijede, 6. svibnja, objavili su talijanski mediji.

Prvotno je bilo predviđeno da sportaši u individualnim sportovima mogu nastaviti s treninzima 4. svibnja, a da ekipni sportovi, uključujući i nogomet, moraju pričekati do 18. svibnja. No, talijanska vlada je revidirala svoju odluku te je regionalnim vlastima prepustila da odlučuju o tome kada ekipni sportovi mogu krenuti sa treninzima.

Zbog pandemije koronavirusa Seria A zaustavljena je 9. ožujka. Do kraja prvenstva ostalo je još 12 kola, a sve bi se utakmice trebale igrati pred praznim tribinama. Optimistična predviđanja govore da bi sezona u Seriji A mogla biti nastavljena u lipnju, a završila bi početkom kolovoza.

Tagovi: Seria A, Sassuolo, AS Roma, Lazio, koronavirus u Italiji
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE