GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Serie A: Simeone zabio četiri gola za sastav Igora Tudora

Serie A: Simeone zabio četiri gola za sastav Igora Tudora
SERIE A
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.10.2021 / 17:27
Autor: SEEbiz / H
VERONA - U dvoboju 9. kola talijanske Serie A Verona, sastav kojeg vodi hrvatski trener Igor Tudor, je potpuno nadigrala Lazio i svladala ga 4-1.

Apsolutni junak te pobjede Verone bio je Giovanni Simeone, sin trenera Atletica Diega Simeonea. Naime, Argentinac je postigao sva četiri pogotka za domaći sastav koji je nastavio s dobrim igrama otkako ga je preuzeo Tudor. Simeone je zabijao u 30., 36., 62. i 92. minuti.

Od hrvatskih nogometaša iz Verone u igru je ušao samo Boško Šutalo u 69. minuti. Kalinić i Pandur su ostali na klupi za pričuve kroz cijelu utakmicu, baš kao i Toma Bašić kod Lazija.

Domaće bodove osvojila je i Fiorentina koja je s 3-0 svladala Cagliari. Prvi pogodak u 21. minuti zabio je Biraghi iz jedanaesterca, dok su potom još strijelci bili Gonzalez (42.) i Vlahović (49.).

Fiorentina je došla do šestog mjesta na ljestvici (isti broj bodova kao četvrta Roma i peta Atalanta), dok se Verona popela na 11. mjesto.

Serie A, 9. kolo:

Atalanta - Udinese 1-1 (Malinovskij 56 / Beto 90+4)

Fiorentina - Cagliari 3-0 (Biraghi 21-11m, Gonzalez 42, Vlahović 49)

Verona - Lazio 4-1 (Simeone 30, 36, 62, 90+2)

Roma - Napoli (18:00)

Inter - Juventus (20:45)

Tagovi: Verona, Igor Tudor, Giovanni Simeone, Diego Simeone
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE