GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šesta uzastopna pobjeda Phoenix Sunsa

Šesta uzastopna pobjeda Phoenix Sunsa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.01.2022 / 09:18
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Phoenix Sunsi su i dalje su najbolja momčad u NBA košarkaškoj ligi, a sinoć su upisali šestu pobjedu u nizu svladavši Indiana Pacerse sa 113-103.

Mikal Bridges (23), Bismack Biyombo (21) i Chris Paul (18,16 asistencija) predvodili su Phoenix koji već na pet gostovanja u nizu ne zna za poraz. Sunsi su u posljednjih deset utakmica upisali samo jedan poraz.

Nešto lošiju večer imao je vodeći strijelac Sunsa Devin Booker, koji je utakmicu završio sa samo 11 poena. Momčad iz Arizone vodi u ligi s omjerom 36-9.

Kod Pacersa su Chris Duarte i Lance Stephenson postigli po 17 poena, dok je Goga Bitadze dodao 16 poena i 11 skokova, no Pacersi nisu pokazali igru koju su pokazali dvije večeri ranije kada su svladali Golden State Warriorse.

I četvrta najbolja momčad Istoka i aktualni prvaci Milwaukee Bucksi nastavili su svoj pobjednički niz dok su Khris Middleton i Jrue Holiday zajedno postigli 60 u pobjedi nad Sacramento Kingse 133-127.
Middleton je postigao 34 poena, dok je Holiday skupio 26 poena, pa su Bucksi pobijedili i u trećoj domaćoj utakmici zaredom i to bez zvijezde Giannisa Antetokounmpe, koji je na prisilnom odmoru zbog ozljede koljena.

Darius Garland predvodio je Cleveland Cavalierse do pobjede nad Oklahoma City Thunderom (94-87) s 23 poena i 11 asistencija. Rookie Evan Mobley dodao je 15 poena i 17 skokova, što je njegov osobni rekord u skokovima u utakmici sezone, za šestu pobjedu Clevelenada u zadnjih sedam utakmica, dok su Thunderiizgubili dvanaestu utakmicu u posljednjih četrnaest okršaja.

Tagovi: Devin Booker, Phoenix Suns, Chris Duarte, Lance Stephenson, Chris Paul
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE