GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šesti uzastopni poraz Detroita, Bogdanović 20 poena

Šesti uzastopni poraz Detroita, Bogdanović 20 poena
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.11.2022 / 09:01
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Detroit Pistonsi Bojana Bogdanovića su sinoć upisali šesti uzastopni poraz, bolji od njih su sa 128-121 bili domaći Los Angeles Lakersi, a hrvatski je košarkaš odigrao solidno završivši utakmicu sa 20 poena.

Bogdanović je na terenu proveo nešto više od 35 minuta i uz šut iz igre (7/15) ubacio 20 koševa prIdodavši tome šest skokova i pet asistencija.

Lakerse je predvodio Anthony Davis koji je utakmicu završio sa 38 koševa, 16 skokova i četiri blokade, dok je Lonnie Walker IV dodao 17 koševa.

Kod Pistonsa najbolji je strijelac bio Alec Burks sa 23 ubačaja, a Killian Hayes je dodao 18 koševa i devet asistencija.

Lakersi su vodili 104-102 nešto manje od osam minuta do kraja kada je Saddiq Bey iz Pistonsa napustio teren s ozljedom desnog gležnja. Los Angeles je zatim krenuo u seriju 14-6 i poveo sa 118-108 četiri minute do kraja i vodstvo je zadržao do kraja. Lakersi, kojima je ovo tek četvrta pobjeda u sezoni, realizirali su 35 od 40 slobodnih bacanja

Phoenix Suns Darija Šarića su također poraženi u gostima, svladali su ih na svom terenu u Salt Lake Cityju Utah Jazz sa 134-133.

Lauri Markkanen postigao je rekord karijere od 38 koševa, a Jazz je prekinuo niz od tri poraza.

Phoenixu nije pomoglo ni 49 koševa Devina Bookera koji je tome dodao 10 asistencija. Njegov koš u zadnjoj sekundi bio je za samo dva poena nakon što je uhvatio loptu poslije promašenog pokušaja za tri poena Damiona Leeja.

Šarić je odigrao 12:34 minute i uz šut iz igre 1/3 upisao je četiri poena, šest skokova i četiri asistencije.

Malik Beasley pomogao je Markkanenu zabivši sedam trica na putu do 27 poena, dok je Jordan Clarkson uskočio sa 20 poena.

DeAndre Ayton upisao je 17 poena i 10 skokova, Cameron Payne je zabio 17, Torrey Craig je završio sa 16, a Mikal Bridges je imao 13 za Sunse.

Tagovi: Detroit Pistons, Bojan Bogdanović, Phoenix Suns, Dario Šarić, Luka Dončić
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE