GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sin Vlade Đurovića pronađen mrtav

Sin Vlade Đurovića pronađen mrtav
TRAGEDIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.05.2024 / 20:57
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Nebojša Đurović (49), sin proslavljenog košarkaškog trenera Vlada Đurovića pronađen je mrtav u petak oko 14 sati u Beogradu.

Nebojšino telo pronađeno je na Bežanijskoj kosi, u Rajkovoj šumi, a uviđaj je obavljen na licu mesta i sada se čeka više informacija.

Nebojša Đurović je jedno od dvoje dece čuvenog trenera, koji ima i ćerku Ninu.

„Imam sina i ćerku, presrećan sam što su njih dvoje u mom životu. Stariji igrači su se nekad šalili da „lafovi dobijaju ćerke, a cmizdravci sinove“, a ja sam imao njih dvoje. Danas su oni svoji ljudi. Ćerka Nina je završila filozofiju, a sin Nebojša psihologiju. Bio sam trenerska zvezda, a oni su odrasli bez mene, jer nikada nisam bio tu. Zbog toga i danas nemamo odnos kakav bi trebalo da imamo. Korektni smo, ali nije to to. Nisam ih mazio kad su bili mali, bio sam uvek na treninzima, jurio košarkaše, navijače i direktore klubova“, rekao je čuveni trener jednom prilikom o svojoj deci.

Vlade Đurović (75) je tokom igračke karijere bio u OKK Beogradu, gde je započeo i trenersku. Kasnije je vodio Slobodu iz Tuzle, Šibenku, Budućnost, Zadar, Crvenu zvezdu, FMP, Vojvodinu, AEK, Aris, Limoges…

Tagovi: ĐUROVIĆ, BEOGRAD, ZADAR, ŠIBENKA, ZVEZDA
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske
OBRANA
Futsal Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske
ZAGREB - Futsal Dinamo je pobijedio Olmissum s 3:1 u rasprodanoj dvorani Dražena Petrovića te tako s ukupnih 3:2 u seriji osvojio naslov prvaka Hrvatske u futsalu.
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MEDIJI
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MADRID - Luka Modrić mogao bi ostati u Real Madridu i nakon ove sezone. Isto vrijedi i za Tonija Kroosa, javlja Marca.
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
STAVOVI
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
ZAGREB - Predstavnici klubova iz engleske Premier lige glasat će sljedećeg mjeseca o ukidanju VAR-a, objavio je The Athletic u srijedu.
FIFA objavila revoluciju VAR-a
PROMJENE
FIFA objavila revoluciju VAR-a
BANGKOK - Gianni Infantino, predsjednik FIFA-e, na kongresu svjetske nogometne federacije u Bangkoku objavio je veliku vijest.
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
ISTINA BOLI
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
BARCELONA - Zbog onoga što je trener Xavi rekao na presici prije nebitne prvenstvene utakmice s odavno ispalom Almerijom, u klubu je, prema pisanju Marce, "krenuo tsunami", a As je daleko konkretniji te piše da je bijesni predsjednik Joan Laporta naložio sportskom direktoru Decu da počne potragu za novim trenerom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE