GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sjajna predstava Bojana Bogdanovića

Sjajna predstava Bojana Bogdanovića
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.12.2021 / 09:24
Autor: SEEbiz / H
SALT LAKE CITY - Bojan Bogdanović bio je najbolji strijelac u pobjedi Utah Jazza, a Ivica Zubac ostvario je double-double u porazu LA Clippersa.

Utah je u posljednjoj četvrtini ispustila veliku prednost protiv Charlotte Hornetsa, koji su i poveli tri minute prije kraja, ali nakon što je Bogdanović vezao dvije trice, domaćini su otišli na plus šest i više se nisu osvrtali.

Ukupno je Bogdanović postigao 23 koša (šut 8/15, trice 5/11, slobodna bacanja 2/4) uz dva skoka, jednu ukradenu i tri izgubljene lopte. Bila mu je to četvrta najefikasnija utakmica sezone, zabio je najviše od 22. studenog, kada je Memphisu ubacio 24 koša.

Utah je na kraju slavila 112:102, a uz našeg košarkaša najbolji su bili Rudy Gobert, koji je uz također 23 koša imao i 21 skok, te Donovan Mitchell s 21 poenom. Goste su predvodili LaMelo Ball (21 koš i 11 asistencija), Miles Bridges (21 koš i 11 skokova) i Terry Rozier (20 koševa).

Ovom je pobjedom Utah prekinula mini-niz od dva poraza i učvrstila se na trećem mjestu Zapada s omjerom 21-9.

LA Clippersi su pak izgubili treću zaredom i pali na 16-15. Ovaj put su kod kuće teško stradali protiv San Antonio Spursa 116:92.

Zubac je bio jedna od rijetkih svijetlih točaka Clippersa s devetim double-doubleom sezone od 12 koševa (šut 5/9, bacanja 2/4) i 12 skokova, uz koje je imao tri blokade, jednu asistenciju i dvije izgubljene lopte.

Samo je Paul George zabio više od njega (25), a usput ga je hranio fantastičnim asistencijama poput ove...

Tagovi: Bojan Bogdanović, Ivica Zubac, Bradley Beal, Spencer Dinwiddie, Kemba Walker, New York Knicks, Utah Jazz, Rudy Gobert, Nikola jokić, Donovan Mitchell, Devin Booker
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE