GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sjajna utakmica Kevina Duranta

Sjajna utakmica Kevina Duranta
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.12.2021 / 07:57
Autor: SEEbiz / index.hr
NEW YORK - Košarkaši Brooklyn Netsa gostovali su u noći na ponedjeljak u Detroitu kod Pistonsa, gdje su slavili 116:104 te tako upisali svoju sedmu pobjedu u posljednjih deset utakmica, a ujedno nanijeli domaćinu ove utakmice 12. uzastopni poraz. Ovako dug negativni niz Pistonsi nisu imali od prosinca 2014. kad su vezali 13 utakmica bez pobjede. U ovoj im je presudio Kevin Durant.

Uz šut 16/31 iz igre i 14/15 s crte slobodnih bacanja Durant je ubacio 51 poena, što je i rekord sezone za pojedinca u ovoj NBA sezoni te njegov osmi učinak u karijeri u kojem je ubacio 50 ili više. Moćnu napadačku predstavu upotpunio je sa sedam skokova i devet asistencija, postavivši i rekord dvorane u kojoj se utakmica igrala.

Little Caesars Arena otvorena je 2017. i u njoj su odigrane neke utakmice s nevjerojatnim učincima pojedinaca. James Harden tako je ondje ubacio 44, Kyrie Irving 45, a rekord je do sinoć držao Blake Griffin s 50 ubačenih koševa.

Još su trojica igrača Netsa išla preko granice od 10 poena pa je tako Patty Mills ubacio 18, LaMarcus Aldridge 15, a Cameron Thomas 13 koševa. Kod Pistonsa je bolji od ostalih bio Cade Cunningham s 26 poena, osam skokova i šest asistencija. Imao je i sedam izgubljenih lopti.

Još jedna velika NBA zvijezda sinoć je blistala u pobjedi svog tima. Los Angeles Lakersi su svladali Orlando Magic 106:94, zahvaljujući seriji 23:0 u trećoj četvrtini, odnosno tome da su igrače Magica u tom dijelu igre zaustavila samo dva ubačaja iz 23 pokušaja iz igre, a ta dva došla su u razmaku od deset minuta. Prvo ime Lakersa bio je LeBron James, koji je stigao do 101. triple-doublea u karijeri.

James je Magicu isporučio 31 poen, a njima dodao 11 skokova i 10 asistencija. Po 19 koševa dodali su Talen Horton-Tucker i Russell Westbrook. Cole Anthony (21) i Franz Wagner (20) bili su najbolji kod Magica.

Milwaukee Bucksi su sa 112:97 bili bolji od New York Knicksa. Giannis Antetokounmpo je za aktualne prvake ostavio učinak od 20 koševa, 10 uhvaćenih lopti i 11 asistencija. Quentin Grimes je ubacio 27 za poraženu momčad.

Tagovi: Kevin Durant, Kyrie Irving, Cade Cunningham, James Harden, Andrew Wiggins
PROČITAJ I OVO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE