GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sjajni Bogdanović vodio Jazz do pobjede

Sjajni Bogdanović vodio Jazz do pobjede
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.05.2021 / 08:29
Autor: SEEbiz / Index.hr
NEW YORK - Utah Jazz je sinoć pobijedio San Antonio 110:99, a najbolji na susretu bio je Bojan Bogdanović.

Hrvatski reprezentativac zabio je 25 koševa uz šut 10/17, a pogodio je dvije od sedam trica. Slobodna bacanja šutirao je 3/4 te dodao tri skoka i dvije asistencije.

Na drugoj strani bio je Luka Šamanić koji je na parketu bio samo četiri minute i upisao tri koša.

Lakersi su pobijedili Denver 93:89, a Nikola Jokić je za goste igrao praktički sam. Zabio je 32 koša (šut 12/28) te upisao devet skokova i pet asistencija.

Nevjerojatnu utakmicu vidjelo je nešto više od 2000 gledatelja u Capital One Areni u Washingtonu. Tamo su Wizardsi u regularnom vremenu pobijedili Indianu 154:141.

Nije se čak šutiralo toliko puno trica koliko rezultat sugerira. Domaćini su ispalili 22, a gosti 27, no pogodili su ih čak 14. Wizardsi su utakmicu završili s nevjerojatnih 61.2 posto šuta dok su Pacersi bili nešto ispod 50 posto.

Nadrealnu utakmicu odigrao je Russell Westbrook koji je za domaćine zabio 14 koševa uz 21 skok i 24 asistencije.

Odličan je bio i Steph Curry koji je u pobjedi Warriorsa kod New Orleansa zabio 41 koš, a pogodio je osam od čak 18 pokušaja za tri poena.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Luka Šamanić, Russell Westbrook, Nikola Jokić, Dario Šarić, Kyrie Irving, Kevin Durant, Donovan Mitchell
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE