GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sjajni Jokić sredio Portland

Sjajni Jokić sredio Portland
NBA PLAYOFF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.05.2021 / 08:20
Autor: SEEbiz
PORTLAND - Ekipa Denvera stigla je do vodstva od 2:1 u play-offu NBA lige protiv Portlanda nakon što je u trećem meču, koji je odigran u dvorani "Moda Center", slavila rezultatom 120:115.

Nakon izuzetno efikasne prve četvrtine Denver je imao prednost od 39:30, no Portland se do poluvremena uspio vratiti i ublažiti vodstvo gostiju te na poluvrijeme, iako je u jednom trenutku bilo i 12 poena zaostatka (64:52), otići s pristojnim zaostatkom od pet poena. Rezultat je nakon prvog poluvremena bio 64:59.

Igrači oba tima znatno su pokvarili šuterski učinak u trećoj dionici u kojoj je rezultat bio 20:20, a pobjednik meča odlučen je tek na kraju i to u veoma neizvjesnom finišu meča u kojem su košarkaši Denvera zadržali više koncentracije i na kraju uspjeli doći do trijumfa i vodstva od 2:1 u seriji.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Nikola Jokić, koji je za 35 minuta na parketu ubacio 36 poena uz pet asistencija i 10 skokova, dok je u poraženom timu najefikasniji bio Lillard, koji je ubacio 37 poena.

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić na terenu je proveo nešto više od 31 minute, a za to vrijeme ubacio je 13 poena uz 13 skokova (osam defanzivnih i pet ofanzivnih) i šest asistencija, što znači da je naš igrač odigrao još jedan izuzetno dobar meč.

U ostalim utakmicama Los Angeles Lakersi su također stigli do vodstva od 2:1 protiv Phoenixa i to nakon pobjede u svojoj dvorani rezultatom 109:95, a njih je do trijumfa vodio sjajni Davis koji je ubacio 34 poena i pri tome dodao 11 asistencija.

U trećem susretu koji je odigran sinoć Milwaukee je upisao i treću pobjedu protiv Miamija, ovaj put rezultatom 113:84, a najbolji igrač meča bio je Middleton koji je ubacio 22 poena uz osam skokova i pet asistencija.

Tagovi: Nikola Jokić, Denver Nuggets, Anthony Davis, Jusuf Nurkić, Damian Lillard
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE