GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sjednica Izvršnog odbora UEFA-e u Hrvatskoj

Sjednica Izvršnog odbora UEFA-e u Hrvatskoj
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.01.2022 / 17:01
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Europski nogometni savez (UEFA) je u utorak potvrdila kako će u rujnu Hrvatska biti domaćin sjednice Izvršnog odbora, najvišeg izvršnog tijela krovne kuće europskog nogometa, objavio je HNS.

Vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza izrazilo je interes za ugošćavanjem sjednice Izvršnog odbora, a danas je u sjedište Saveza stigla potvrda kako UEFA prihvaća taj prijedlog te će 21. rujna na Hvaru biti održana sjednica tog ključnog tijela UEFA-e.

"Radujemo se što ćemo ovu sjednicu održati u Hrvatskoj i imati prigodu dodatno istražiti vašu predivnu zemlju", stoji, između ostaloga, u dopisu koji potpisuje glavni tajnik UEFA-e Theodore Theodoridis.

"Zahvaljujem predsjedniku Aleksanderu Čeferinu i rukovodstvu Uefe na velikom povjerenju koje su nam iskazali. Raduje nas takva odluka jer potvrđuje odličan status koji HNS uživa u UEFA-i, a uvjeren sam da ćemo se opet potvrditi kao izvrsni domaćini te sposobni organizatori takvih događaja", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Izvršni odbor UEFA-e posljednji se puta sastao u Hrvatskoj 2013. godine, kada je domaćin sjednice bio Dubrovnik.

Tagovi: UEFA, Aleksander Čeferin, Hrvatski nogometni savez
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE