GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Slaba šuterska večer Zubca, Bogdanovića i Šamanića

Slaba šuterska večer Zubca, Bogdanovića i Šamanića
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.03.2021 / 09:48
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Hrvatski košarkaši u NBA Ivica Zubac, Bojan Bogdanović i Luka Šamanić sinoć su imali slabu večer u pobjedama svojih momčadi LA Clippersa, Utah Jazza i San Antonio Spursa.

Los Angeles Clippers su upisali petu pobjedu zaredom, kod kuće su sa 122-112 svladali vodeću momčad Istočne konferencije Philadelpia 76erse.

Do pobjede ih je predvodio Kawhi Leonard sa 28 koševa, dok je Paul George dodao 24 koša, devet skokova i isto toliko asistencija.

Zubac je odigrao 21 minutu za Clipperse i uz šut iz igre 2/7 zabio je sedam koševa, pridodavši tome jednu asistenciju i 11 skokova.

Tobias Harris je bio najbolji pojedinac 76ersa sa 29 poena, sedam skokova i šest asistencija. Danny Green je zabio pet trica i završio je utakmicu s ukupno 17 koševa.

Sixers su igrali bez Joela Embiida koji nije igrao od 12. ožujka zbog ozljede zgloba.

Iako je Philadelphia u prvoj četvrtini imala prednost od čak deset koševa, Clippersi su se sabrali i na poluvremenu su vodili s pet koševa, a osam minuta prije kraja njihova prednost je iznosila 19 koševa.

Utah Jazz su na svom parketu sa 126-110 drugu večer zaredom nadigrali Memphis Grizzliese, a Donovan Mitchell je sa 35 koševa bio najbolji strijelac pobjedničke momčadi.

Jordan Clarkson je ubacio 28 koševa, a Rudy Gobert 16 uz visokih 14 skokova. Bogdanović je na terenu proveo 27 minuta i sakupio samo tri koša iz sedam pokušaja iz igre. Tome je dodao jednu asistenciju i četiri skoka.

Kyle Anderson je bio najbolji u redovima Grizzliesa sa 16 ubačaja.

San Antonio Spurs su prekinuli niz od četiri poraza, pobijedivši sa 120-104 Chicago Bullse.

Jakob Poeltl je zabio 20 koševa za San Antonio koji je u prvom dijelu utakmice stvorio veliku prednost, a DeMar DeRozan je dodao 17 koševa.

Spurs su u prvom poluvremenu imali prednost od čak 31 koš, a na odmor su otišli s vodstvom 65-39. U trećoj četvrtini su povećali prednost na 36 koševa prije nego su Bullsi proigrali. Chicago je došao na devet razlike nešto više od pet minuta prije kraja, ali to im nije bilo dovoljno.

Luka Šamanić je odigrao devet minuta za San Antonio no bez pogodaka, upisao je tek jedan skok.

To je bila prva utakmica Chicaga u kojoj je igrao Nikola Vučević. On je utakmicu završio sa 21 poenom i devet skokova, a Zach Levine je ubacio 18.

Tagovi: Los Angeles Clippers, Ivica Zubac, Bojan Bogdanović, Luka Šamanić
PROČITAJ I OVO
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE