GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Slaven Bilić novi trener kineskog Beijing Guoana

Slaven Bilić novi trener kineskog Beijing Guoana
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.01.2021 / 09:16
Autor: SEEbiz / Index.hr
PEKING - Slaven Bilić je postao novi trener kineskog kluba Beijing Guoan. Potpisao je dvogodišnji ugovor i naslijedio Brunu Genesija kojemu se klub zahvalio na suradnji putem svojih službenih kanala.

Bilić je nedavno dobio otkaz na klupi West Bromwich Albiona, ali nije dugo čekao na novi posao.

Kineski prvoligaš je prošlu sezonu završio porazom u polufinalu tamošnjeg prvenstva, dok je u azijskoj Ligi prvaka kao prvoplasirani sastav izborio prolazak iz grupne faze natjecanja.

Nije poznato koliko će Bilić zarađivati u Kini, ali, s obzirom na ugovore ostalih europskih trenera u Kini, sigurno je u pitanju velika cifra.

Hrvatski trener je prije West Bromwich Albiona vodio West Ham, Bešiktaš, Al-Ittihad, Lokomotiv iz Moskve, Hajduk, hrvatsku A reprezentaciju i U21 reprezentaciju.

Podsjetimo, WBA je Biliću uručio otkaz 16. prosinca nakon što je engleski premierligaš u 13 prvenstvenih kola skupio samo sedam bodova. Ipak, hrvatskog trenera je uprava kluba ostavila na cjedilu jer mu nije omogućila adekvatna pojačanja po povratku kluba u Premierligu.

Tagovi: Slaven Bilić, Beijing Guoan, West Ham, Bešiktaš, Al-Ittihad, West Bromwich Albion
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE