GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Smolčić potpisao za Eintracht

Smolčić potpisao za Eintracht
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.05.2022 / 11:06
Autor: SEEbiz
FRANKFURT - Hrvoje Smolčić novi je igrač Eintrachta iz Frankfurta. Osvajač Europa lige objavio je danas na svojim kanalima da je Smolčić stigao u Frankfurt i potpisao ugovor na pet godina. Rijeci bi od tog transfera trebalo pripasti dva milijuna eura te niz bonusa.

Eintracht je Smolčićev transfer dogovorio u zimskom prijelaznom roku te je Rijekina 21-godišnjeg kapetana ostavio na posudbi do kraja sezone. Smolčić je zadnju utakmicu za Rijeku odigrao u finalu Kupa protiv Hajduka kad je u porazu 3:1 dobio dva žuta kartona.

"Ponosni smo što smo uspjeli dovesti talent kao što je Hrvoje. S njim imamo jakog duel igrača, ali i tehnički jako dobrog stopera koji može igrati na nekoliko pozicija u obrani. Iako je vrlo mlad, ima dovoljno iskustva, a bio je i kapetan u svojem klubu", rekao je sportski direktor Eintrachta Markus Krosche.

Smolčić je za Rijeku odigrao 84 utakmice u svim natjecanjima, a ima i dva nastupa za mladu reprezentaciju. U Frankfurtu će se pridružiti Kristijanu Jakiću, kojeg je njemački klub prošlog ljeta posudio od Dinama, a na kraju sezone ga je otkupio za 7.5 milijuna eura.

Tagovi: Hrvoje Smolčić, Eintracht, NK Rijeka
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE