GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šok u Interu: Zhang od igrača traži da se odreknu dvomjesečne plaće

Šok u Interu: Zhang od igrača traži da se odreknu dvomjesečne plaće
PLAĆE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.05.2021 / 20:40
Autor: SEEbiz / Klix.ba
MILANO - Predsjednik Intera Steven Zhang zatražio je od igrača novog prvaka Italije da se odreknu dvomjesečne plaće kako bi pomogli klubu u teškoj financijskoj situaciji.

Kao i mnogi drugi klubovi u Evropi, Inter se također suočava s velikom financijskom krizom koja je uvjetovana pandemijom koronavirusa, a na posljednjem sastanku s igračima predsjednik Zhang je zatražio da se odreknu plaće za dva mjeseca.

Sky Sport navodi da će svaki igrač pojedinačno odlučiti da li će se odreći svoje plaće, a također se dodaje da će novi sastanak biti održan narednih dana s klupskim direktorima.

Potpredsjednik kluba Javier Zanetti nedavno je priznao da je Inter u ozbiljnim financijskim problemima, dok je sportski direktor Beppe Marotta tvrdio da će klub tražiti pomoć od igrača, ali da to nema veze s bonusima za titulu prvaka.

Podsjećamo, Intera je nakon deset godina službeno skinuo Juventus s trona Serije A i osvojio 19. titulu prvaka u klupskoj povijesti i prvu od 2010. godine.

Posljednju titulu prvaka s Interom osvojio je Jose Mourinho u najuspješnijoj sezoni u povijesti kluba, a bilo je to u sezoni 2009-2010 kada su osvojili popularnu tripletu (Serie A, Kup Italije i Ligu prvaka).

Tagovi: Steven Zhang, Inter, Jose Mourinho, Beppe Marotta, Javier Zanetti
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE