GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šokota: Šimić dobro radi, dovođenje Bišćana je pun pogodak

Šokota: Šimić dobro radi, dovođenje Bišćana je pun pogodak
POTPORA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.04.2023 / 17:20
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tomo Šokota, bivši hrvatski reprezentativac i napadač Dinama, bio je kritičan prema Dariju Šimiću. Kaže da ga je razočarao što mu se nije javio kad je pregovarao s Dinamom.

- S Darijom sam OK, ali žao mi je što mi se nije javio. Ma razumijem ga, ušao je u sve to naglo, zadnji dan je bilo dvojbeno hoće li ili neće prihvatiti posao. Nemam ništa protiv Darija, cijeli smo život skupa, odrastali smo i igrali zajedno, za Dinamo i reprezentaciju, ali pogodilo me da moram iz novina čitati neke stvari. To me povrijedilo. Mislim da bi svakoga i da on to razumije. Sad dobro radi, napravio je kvalitetne poteze, doveo je Igora Bišćana, što je jedino normalno i vrhunski. S time je učinio pozitivan pomak. Međutim, imat će puno posla. Ne možeš preko noći promijeniti cjelokupnu strukturu kluba. Nužni će mu biti i kvalitetni ljudi. Mislim da sve ide u dobrom pravcu. Neki će reći da će Dinamo biti ovakav ili onakav, ali čak i da se dogodi određeni rezultatski pad, što onda? Igrali su i prije Ligu za bedaka, pa se opet izgradio klub. Dinamo će uvijek biti Dinamo.

Šokota je bio krenuo u menadžerske vode da bi se distancirao od toga. Duže ga nema u nogometu.

- Nisam se vidio u tome. Imam nekretninski posao, bavim se iznajmljivanjem, završio sam sportski menadžment, no rado bih se uključio u nogomet. Maknuo sam se jer mi se sve zgadilo, nisam vjerovao u ono što se zbivalo u Dinamu, ali ako bi me sad netko pitao bih li se vratio, normalno da bih. To je ono što znam raditi, što sam radio cijeli život. To ne možeš zaboraviti. Zašto ne! Sad je u Dinamu puno bolja klima, to bi mi bio veliki izazov.

Tek se slaže priča...

- Bio sam na otvaranju terena Luke Modrića i doživio da je sve pozitivno, dobro funkcionira, ljudi su zadovoljniji. Dobro sam se osjećao, baš je bilo lijepo. Drago mi je zbog Luke, zaslužio je to, neke su se uspomene vratile... - kaže Šokota

Fotografija: Marko Lukunić, Pixsell

Tagovi: Tomislav Šokota, Igor Bišćan, Dario Šimić, Dinamo, Luka Modrić
PROČITAJ I OVO
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE