GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Solidna predstava Luke Šamanića

Solidna predstava Luke Šamanića
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.04.2021 / 08:39
Autor: SEEbiz / Index.hr
NEW YORK - Najmlađi hrvatski NBA igrač Luka Šamanić drugi je put ove sezone, a treći put u karijeri, započeo utakmicu u petorci San Antonija.

U teškom domaćem porazu Spursa od Clevelanda 125:101 Šamanić je igrao 24 i pol minute i ubilježio svestrani učinak od osam koševa, šest skokova i pet asistencija, ali uz skroman šut (iz igre 3/10, trice 0/5, slobodna bacanja 2/3).

Lokalni mediji izvještavaju kako Šamanić nije bio dobar, ali da je ovaj start vrlo važno iskustvo za njegov razvoj. Ipak, imao je bljeskova u kojima je pokazivao svoje kvalitete poput čitanja igre kod ove asistencije.

DeMar DeRozan s 20 poena je predvodio Spurse, koji nisu imali odgovor na raspoloženog Dariusa Garlanda, beka druge godine koji je završio susret s učinkom karijere od 37 koševa.

Bojan Bogdanović postigao je 16 koševa uz četiri skoka u porazu Utah Jazza u Dallasu 111:103.

Dario Šarić proslavio je pobjedu Phoenixa u Houstonu 133:130, u kojoj je Devin Booker dvije sekunde prije kraja pogodio dva slobodna bacanja za plus tri, a onda spriječio Rocketse da uopće upute šut za produžetak.

Međutim, Šarić je odigrao najgoru utakmicu sezone i prvi put ostao bez ubačaja iz igre. Za 14 minuta na parketu promašio je svih šest šuteva iz igre, od kojih su tri bila za tricu, a pogodio je tek jedno od dva slobodna bacanja te završio s jednim poenom, dva skoka, dvije asistencije i jednom ukradenom loptom.

Phoenix je ovom pobjedom došao do omjera 35-14 i smanjio zaostatak za vodećim Utahom (38-12).

Tagovi: Luka Šamanić, Dario Šarić, Devin Booker, Bojan Bogdanović, San Antonio Spurs, Phoenix Suns, Damian Lillard
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE