GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Solskjaer podržao Bilića: Uvjeren sam da će se brzo vratiti

Solskjaer podržao Bilića: Uvjeren sam da će se brzo vratiti
PODRŠKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.12.2020 / 16:59
Autor: SEEbiz / H
MANCHESTER - "Žao mi je što je Slaven izgubio posao. Napravio je veliki posao time što je izborio promociju", izjavio je trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer na upit za komentar o smjeni Slavena Bilića na klupi West Bromwich Albiona.

"Znag ga godinama i uvjeren sam da će brzo vratiti", rekao je Solskjaer koji je ove sezone često bio favorit na engleskim kladionicama kao prvi trener koji će dobiti otkaz, a njegova momčad bi sutrašnjom pobjedom na gostovanju kod posljednjeplasiranog Sheffield Uniteda mogla preskočiti Chelsea i Manchester City po broju bodova.

"Nadam se da će više klubova razmišljati dugoročno. Ovo je sada kratkoročan posao i potrebni su ti rezultati u brzom roku. No, kontinuitet i strpljivost su ključni za uspjeh", poručio je glavni trener Manchester Uniteda čija je momčad jedva na Old Traffordu pobijedila Bilićev WBA iz sumnjivog kaznenog udarca, a da nekoliko minuta prije nije dosuđen jedanaestrac za goste.

Biliću je otkaz uručen nakon što je WBA osvojio bod na gostovanju kod Manchester Cityja, što je 52-godišnjem hrvatskom stručnjaku bila 100. utakmica koju je vodio u engleskoj Premier ligi, 87 na klupi West Hama, a 13 kao trener West Bromwich Albiona.

Kao najvjerojatniji Bilićev nasljednik na klupi WBA spominje se 66-godišnji Sam Allardyce, kojeg je prije pet godina upravo Bilić naslijedio kao trener West Hama.

Tagovi: Ole Gunnar Solskjaer, Slaven Bilić, West Bromwich Albion
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE