GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Son potvrdio nastup za Južnu Koreju

Son potvrdio nastup za Južnu Koreju
POTVRDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.11.2022 / 21:15
Autor: SEEbiz / H
SEUL - Heung-min Son, najbolji južnokorejski nogometaš, potvrdio je kako će biti spreman te će zaigrati za svoju reprezentaciju na skorašnjem Svjetskom prvenstvu kojem je domaćin Katar.

Son se nedavno ozlijedio na utakmici Lige prvaka u kojoj je njegov Tottenham gostovao kod Marseillea. Son je doživio prijelom lica u blizini lijevog oka. Prisilno je tada napustio travnjak te se brzo nakon toga podvrgnuo operaciji.

Na samom startu liječničke službe Tottenhama i južnokorejske reprezentacije nisu bile sigurne hoće li se nogometaš na vrijeme oporaviti za nastup na Svjetskom prvenstvu, makar je na početku postojala veća mogućnost za njegovo igranje nego li pauziranje. U srijedu je sam nogometaš odagnao svaku dvojbe te je putem društvenih mreža poručio.

„Ne mogu dočekati da na terenu predstavljam svoju zemlju na Svjetskom prvenstvu. Vidimo se tamo“, poručio je nogometaš Tottenhama koji je za svoju reprezentaciju postigao 35 pogodaka u 104 nastupa.

Južna Koreja će na SP-u igrati u skupini H, a suparnici će joj biti Urugvaj, Portugal i Gana.

Tagovi: Heung-min Son, Južna Koreja
PROČITAJ I OVO
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE