GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Southampton zaustavio City

Southampton zaustavio City
PREMIERSHIP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.09.2021 / 18:17
Autor: SEEbiz / H
LONDON - U susretu petog kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je pobijedio Crystal Palace sa 3-0 preuzevši vrh ljestvice, dok je prvak Manchester City odigrao tek 0-0 protiv Southamptona.

"Redsi" su rutinski odradili posao protiv londonskog kluba, a strijelci su bili Sadio Mane (43), Mohamed Salah (78) i Naby Keita (89).

Bila je to četvrta pobjeda Liverpoola ove sezone uz jedan remi i razliku pogodaka 12-1.

Zanimljivo, bila je to deveta uzastopna utakmica u kojoj je Mane zabio gol protiv Palacea. Do sada niti jedan igrač u engleskoj povijesti nije zabio u devet uzastopnih susreta protiv jednog kluba. Bio je to i Maneov stoti gol u dresu "Redsa".

Za iznenađenje se pobrinuo Southampton odigravši 0-0 na gostovanju kod Manchester Cityja. "Građani" su u zadnja četiri susreta zabili čak 17 golova, međutim nisu uspjeli probiti obranu "Svetaca".

Momčad Pepa Guardiole je uputila samo jedan udarac u okvir suparničkog gola, što im se nije dogodilo od ožujka 2017. i utakmice protiv Stoke Cityja.

Arsenal je pobijedio na gostovanju Burnley sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Martin Odegaard iz slobodnog udarca u 30. minuti.

Brentford je kao gost pobijedio Wolverhampton sa 2-0 ostvarivši prvu gostujuću pobjedu u elitnom razredu engleskog nogometa nakon 74 godine.

Juank utakmice bio je Ivan Toney koji je postigao pogodak i upisao asistenciju. Toney je u 28. minuti zabio za 1-0 iz kaznenog udarca, a potom je osam minuta kasnije asistirao Bryanu Mbeumu za 2-0. Gosti su od 64. minute igrali bez isključenog Shandona Baptistea, ali su uspjeli obraniti vodstvo.

Liverpool vodi na ljestvici sa 13 bodova, dok Manchester City, Manchester United, Chelsea i Everton imaju po 10 bodova.

Tagovi: Southampton, Manchester City, Liverpool, Sadio Mane, Mohamed Salah, Naby Keita
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE