GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

SP u letovima koncem ove godine na Planici

SP u letovima koncem ove godine na Planici
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.05.2020 / 22:52
Autor: SEEbiz / H
LJUBLJANA - Vijeće Međunarodne skijaške federacije (FIS) potvrdilo je na video-konferenciji novi datum Svjetskog prvenstva u skijaškim letovima koje će biti na Planici od 11. do 13. prosinca ove godine.

SP u skijaškim letovima trebalo se održati na Planici od 19. do 22. ožujka, ali je zbog pandemije koronavirusa prebačeno za konac ove godine.

Također, FIS je potvrdio kalendar za sezonu 2020/21. i osnovao posebne timove za procjenu stanja u pandemiji koronavirusa.

Oni će zatim pripremiti smjernice za natjecanja i po potrebi ih prilagoditi. S obzirom na trenutno otvaranje sporta širom svijeta, FIS vjeruje da imaju dovoljno vremena za pripremu za natjecanja i prilagođavanje situaciji.

Izborni kongres FIS-a, zakazan za sredinu svibnja na Tajlandu, odgođen je za 4. listopada i održat će se u švicarskom Zürichu. Međutim, prvog kolovoza Svjetska skijaška federacija će preispitati tadašnje stanje, uključujući opcije putovanja, i po potrebi donijeti novu odluku.

Aktualni predsjednik Švicarac Gian-Franco Kasper, koji vodi FIS od 1998. godine, najavio je prošle godine da se više neće kandidirati

Talijanski organizatori Svjetskog prvenstva u alpskom skijanju u Cortini d'Ampezzo zatražili su skijaške federacije da odgodi SP do 2022. zbog pandemije koronavirusa koji je od samog početka zahvatio grad i regiju. O tome će se ponovo odlučiti do 1. srpnja, nakon ispitivanja svih mogućih segmenata i nakon razgovora s različitim uključenim organizacijama.

Tagovi: Svjetsko prvenstvo u letovima, Planica
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE