GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Spahija: Mogu uspjeti u Veneziji

Spahija: Mogu uspjeti u Veneziji
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.02.2023 / 17:16
Autor: SEEbiz
VENEZIA - Neven Spahija preuzeo je ovih dana vođenje devetoplasiranog talijanskog prvoligaša Umana Reyer Venezije s kojim želi prekinuti seriju loših rezultata.

"Dolazim na mjesto jednog od najuspješnijih trenera u posljednjih deset godina u Italiji pa neće biti lako zauzeti njegovo mjesto. No s obzirom da sam već doživio slične situacije u prošlosti, mislim da imam dovoljno iskustva da bih ostvario ono što se traži od mene. Uvjeren sam da ću započeti dobar posao", rekao je Spahija.

Na klupi je zamijenio trenera Waltera de Raffaela koji je otišao iz kluba prošli tjedan i to nakon 13 godina provedenih ondje. Venezia se nakon serije slabih rezultata nalazi na 9. mjestu među 16 klubova prve lige.

"Situacija je teška, ali imamo sve predispozicije da otvorimo novu stranicu i ispišemo nove važne stvari za ovaj klub”, izjavio je Spahija.

"Razgovarao sam s igračima, ali trebat će mi neko vrijeme da shvatim njihovo mentalno stanje i osobnost. Rekao sam igračima da njihov talent nije u skladu s rezultatima momčadi. Svakako ćemo morati zašto se to dogodilo, zašto su izostali dobri rezultati", rekao je.

Spahija, koji je bio izbornik Hrvatske od 2001. do 2005. godine, vodio je klubove poput Cibone, Valencije, Fenerbahčea i Maccabija a od 2004. do 2005. bio je na klupi talijanskog Roseto Basketa.

Tagovi: Nenen Spahija, Umana Reyer Venezia, Cibona, Fenerbahče
PROČITAJ I OVO
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
SJAJNE IGRE
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
MANCHESTER - Manchester je za vikend na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol.
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE