GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Španjolski prvoligaš zainteresiran za Ivanušeca

Španjolski prvoligaš zainteresiran za Ivanušeca
INTERES
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.08.2022 / 16:14
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Real Sociedad je zainteresiran za dovođenje Luke Ivanušeca, javljaju Sportske novosti.

Zasad se ne spominje ništa više od interesa španjolskog kluba, ali u Maksimiru očekuju da bi uskoro mogla doći i službena ponuda. Ivanušec prema Transfermarktu vrijedi 12.5 milijuna eura i najvrjedniji je igrač Dinama, ali to ne mora značiti ništa kada je u pitanju ponuda Sociedada, ona može biti znatno manja, ali i znatno veća, pišu Sportske novosti.

Nije to, naravno, nikakvo posebno iznenađenje, kad se prije početka ljetnog mercata špekuliralo o tome koja bi od plavih vedeta prvi mogla biti prodana, onda je Ivanušecovo ime bilo na prvom mjestu. On je već davno bio u bilježnicama raznih europskih skauta i menadžera, podcrtan debelim flomasterom. Ivanušec je uz Dominika Livakovića i Josipa Šutala najvredniji Dinamov eksponat. Ivanušec je zimus bio na meti klubova iz Engleske i Italije, međutim u plave salone nije stigla konkretna, dovoljno teška ponuda, koja bi zadovoljila i klub i igrača. Hoće li ova iz Španjolske biti dovoljno "debela"?

Tagovi: Luka Ivanušec, Dinamo, Real Sociedad
PROČITAJ I OVO
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE