GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Spursi iznenadili Denver unatoč sjajnom Jokiću

Spursi iznenadili Denver unatoč sjajnom Jokiću
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.03.2023 / 08:49
Autor: SEEbiz
ZAGREB - San Antonio pobijedili su Denver Nuggetse 128:120 tijekom noći s petka na subotu, nanijevši vodećoj momčadi Zapadne konferencije drugi uzastopni poraz nakon što su je prije dva dana pobijedili Chicago Bullsi.

Denveru nije pomogao ni 26. triple-double Nikole Jokića ove sezone. Srpski centar ubacio je 37 poena uz 11 skokova i 11 asistencija.

Bio je to prvi ovosezonski poraz Denvera u utakmici u kojoj je Jokić imao triple-double. Dosad su imali omjer 25-0, dok su nakon ogleda sa Spursima trenera Grega Popovicha na 25-1. Također, Jokiću je ovo 33. utakmica u kojoj je kao centar ostvario deset ili više asistencija, čime je prestigao legendarnog Wilta Chamberlaina i njegov rekord iz sezone 1967./1968.

U trećoj četvrtini došlo je do naguravanja i zamalo tučnjave između centra Spursa Zacha Collinsa i zvijezde Nuggetsa Michaela Portera Jr.-a. Porter je zakucao preko Collinsa pa ga pogledao i nešto mu dobacio, da bi mu Collins prišao s leđa i gurnuo ga.

Ubrzo su ih morali razdvajati suigrači, dok su ih suci izbacili iz utakmice. Keldon Johnson s 23 poena, šest asistencija i osam skokova vodio je Spurse do 17. pobjede u sezoni, uz što imaju 49 poraza, a pratio ga je Doug McDermott. Jamal Murray ubacio je 24 poena kod Denvera.

Rezultati:
Philadelphia 76ers - Portland Trail Blazers 120:119
Washington Wizards - Atlanta Hawks 107:114
Miami Heat - Cleveland Cavaliers 119:115
Minnesota Timberwolves - Brooklyn Nets 123:124
San Antonio Spurs - Denver Nuggets 128:120

Tagovi: Denver Nuggets, Nikola jokić, San Antonio spurs
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE