GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Stadion Gimnasije bit će nazvan po Maradoni

Stadion Gimnasije bit će nazvan po Maradoni
POČAST
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.12.2020 / 10:55
Autor: SEEbiz / H

LA PLATA - Stadion Unico argentinskog prvoligaša Gimnasie de La Plata, na kojem je Diego Armando Maradona obnašao posljednji trenerski posao prije negoli je preminuo 25. studenog, preuzet će ime argentinske nogometne legende, najavio je u subotu guverner provincije Buenos Aires.

"Odlučili smo preimenovati ovaj stadion u Unico de la Plata Diego Armando Maradona. Diego je bio jedinstven i zaslužuje da ovaj jedinstveni stadion nosi njegovo ime", rekao je guverner Axel Kicillof.

Jedna od tribina stadiona će se također preimenovati u čast nedavno preminulog bivšeg izbornika Argentine Alejandra Sabelle, bivšeg igrača i izbornika Estudiantesa koji je Argentinu odveo do finala Svjetskog prvenstva 2014. godine.

Stadion Unico de La Plata izgrađen je 90-ih godina prošloga stoljeća, a dijele ga momčadi Estudiantes i Gimnasia y Esgrima. Ova će arena, jedna od najmodernijih u Argentini, biti domaćin četiri utakmice Copa Américe sljedećeg srpnja.

Inače, jedan stadion u Buenos Airesu već nosi ime slavnog broja 10 argentinske reprezentacije, onaj Maradonina prvoga kluba Argentinos Juniorsa i to od 2004. godine.

Tagovi: Gimnasia La Plata, Diego Maradona, Alejandro Sabella
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE