GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Stanišić ozlijeđen, ne konkurira za dvoboj u Dortmundu

Stanišić ozlijeđen, ne konkurira za dvoboj u Dortmundu
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.12.2021 / 14:33
Autor: SEEbiz / H
MUENCHEN - Hrvatski nogometni reprezentativac i branič Bayerna Josip Stanišić ozlijedio je na treningu butni mišić te neće konkurirati za nastup u subotnjem derbiju Bundeslige protiv Borussije u Dortmundu, objavio je u četvrtak aktualni njemački prvak.

Iz Bayerna su poručili da 21-godišnji hrvatski reprezentativac neće konkurirati za sljedeće utakmice, ali nisu objavili procjenu o datumu njegovog povratka na teren.

Stanišić je u ovoj sezoni ubilježio 12 nastupa za Bayern, od čega je osam bilo u prvenstvenim dvobojima, dva u Ligi prvaka te po jedan u njemačkom Kupu i njemačkom Superkupu, ali ga je zadnjih tjedana zadesila nesreća.

Naime, prvo je bio prisiljen propustiti jednu prvenstvenu utakmicu i jednu u Ligi prvaka, jer je bio pozitivan na testiranju na koronavirus, a sad će ponovno izbivati zbog ozljede, nakon što je prošlog vikenda dana ostao na klupi u prvenstvenom dvoboju protiv Arminie Bielefeld.

Tagovi: Josip Stanišić, Bayern, Borussia Dortmund
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE