GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Stanković: Jesam li ja uopće trener za Crvenu zvezdu?

Stanković: Jesam li ja uopće trener za Crvenu zvezdu?
RAZOČARANI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.08.2022 / 10:19
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Crvena zvezda je na Marakani odigrala s Maccabijem 2:2 i s ukupnih 4:5 ispala je u play-offu Lige prvaka. Tragičar Milan Pavkov je u 90. minuti zabio autogol za prolaz Izraelaca i šok u Beogradu.

Legendarni srpski nogometaš i trener Crvene zvezde Dejan Stanković teško je podnio ispadanje.

"Ne ostaje nam ništa drugo nego da se zahvalimo našem najboljem igraču - publici. Ona je ispunila naše velike snove da igramo pred njima i doživimo ovakav ambijent, žao mi je što nismo uspjeli da im to vratimo i prođemo u Ligu prvaka. Ubio nas je taj gol i sad mi je teško bilo što analizirati osim toga da mi je strašno žao i da je razočarenje veliko. Splet okolnosti, detalji neki, kao iz horor filma da su došli, a ne da se radi o jednoj utakmici'', rekao je trener Zvezde pa je nastavio:

"Okrećemo se Ligi Europe, koja nije malo i utješno natjecanje, već veliko i jako, ali nam je svima žao. Imamo pred sobom i naše prvenstvo koje donosi direktan ulaz u Ligu prvaka. Što prije dođemo sebi i oporavimo se, to ćemo prije biti oni stari. Ovo je bolno, prije svega za mene, ne znam ni kako nalazim riječi, ali ih nalazim nekako... To je život, to je nogomet, idemo dalje."

Stanković je rekao i da razmišlja o ostavci bude li potrebno.

"Kada se ne napravi rezultat, otvaraju se mnoga pitanja. Jesam li ja uopće za klupu Crvene zvezde? Jesmo li dobro igrali, trčali, jesmo li uopće spremni? To su normalna pitanja koja ću dobivati sljedećih dana. Ja sam rekao i prije ove utakmice da ako je ovo ogroman neuspjeh, da sam spreman snositi posljedice. Nemam nikakav problem prihvatiti bilo kakvu odluku kluba ili navijača, prihvatit ću je od srca, zato što sam dao sve od sebe."

Tagovi: Crvena zvezda, Maccabi, Dejan Stanković
PROČITAJ I OVO
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
SJAJNE IGRE
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
MANCHESTER - Manchester je za vikend na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol.
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE