GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Stepančić golom u zadnjoj sekundi donio pobjedu Hrvatskoj

Stepančić golom u zadnjoj sekundi donio pobjedu Hrvatskoj
EP U RUKOMETU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.01.2020 / 19:32
Autor: SEEbiz / index.hr
BEČ - Hrvatska je u Beču, na rukometnom Euru, u 3. kolu drugog kruga, s drugom postavom pobijedila Češku 22:21. Luka Stepančić zabio je gol za pobjedu u zadnjoj sekundi.

Karačić, Cindrić, Duvnjak, Horvat, Musa i Šego uopće nisu igrali. Duvnjak je ušao na devet sekundi, samo kako bi realizirao sedmerac, što je segment koji možda najviše muči ekipu Line Červara na ovom turniru.

Hrvatska je cijelu utakmicu vodila, ali nikako nije uspjela slomiti Češku. U prvom poluvremenu najveća je prednost iznosila dva pogodaka razlike, najviše zbog sjajnog češkog golmana Mrkve koji je obranama zaustavljao hrvatske pucače.

Činilo se kako će im pobjeći na početku drugog dijela, kada je vodstvo iznosilo 13:9. Ipak, Češka potom radi seriju od 3:0 i vraća se u egal.

Stepančić u zadnjoj sekundi

U egalu se i odlučivala ova utakmica, Češka je izjednačila brzim pogotkom svog najboljeg strijelca Zdrahale i Hrvatska je imala zadnji napad za pobjedu. Luka Stepančić, jedan od rijetkih prvotimaca koji je igrao danas, uspio se izboriti za prostor na desnoj strani, prošao je i realizirao gol u zadnjoj sekundi za šestu pobjedu zaredom Hrvatske na Euru.

Najbolji strijelac Hrvatske danas je bio Marko Mamić s pet golova, dok je na golu Matej Ašanin odlično zamijenio Šegu s devet obrana.

Posljednja utakmica drugog kruga igra se prekosutra u 16 sati, a protivnik je Španjolska. Obje ekipe su već osigurale polufinale, tako da će ovaj dvoboj odlučivati o prvom mjestu i lakšem protivniku u završnici Eura.

Tagovi: Luka Stepančić, hrvatska rukometna reprezentacija, Lino Červar, Marko Mamić
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE