GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Steven Adams još dvije sezone u Memphisu

Steven Adams još dvije sezone u Memphisu
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.10.2022 / 08:41
Autor: SEEbiz / H
MEMPHIS - Novozelandski centar Steven Adams potpisao je produljenje ugovora s Memphis Grizzliesima, objavila je u subotu NBA momčad.

Grizzliesi nisu objavili pojedinosti ugovora, ali je Adamsov agent izjavio za ESPN da je Adams potpisao na dvije godine, do kraja sezone 2024./25. i da je ugovor vrijedan ukupno 25,2 milijuna dolara.

Adams je prosječno postizao 6,9 poena i imao rekordnih 10 skokova i 3,4 asistencije u 76 utakmica prošle sezone nakon što je u kolovozu 2021. razmijenjen u Grizzliese iz New Orleans Pelicansa.

Memphis je imao drugi najbolji rezultat u NBA ligi prošle sezone (56 pobjeda i 26 poraza), izjednačivši tako klupski rekord i donijevši Grizzliesima njihov prvi naslov u Jugozapadnoj diviziji u povijesti franšize.

Novozelanđanin je prošle sezone predvodio NBA u napadačkim skokovima (349), s prosjekom od 4,6 po utakmici čime je srušio klupski rekord Zacha Randolpha iz sezone 2009./10.

Adams (29) uskoro ulazi u svoju desetu sezonu u NBA nakon što su ga Oklahoma City Thunder na NBA draftu 2013. izabrali kao ukupno 12. U 664 utakmice u karijeri za Thunder, New Orleans i Memphis, Adams je u prosjeku postizao 9,3 poena, uz osam skokova i 1,5 asistencija po utakmici.

Tagovi: Steven Adams, Memphis Grizzlies
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE