GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Suarez prelazi u Atletico

Suarez prelazi u Atletico
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.09.2020 / 16:14
Autor: SEEbiz / Index.hr
MADRID - Prema pisanju španjolskog RAC-a, urugvajski napadač Luis Suarez je raskinuo ugovor s Barcelonom. Nakon što se Juventus povukao iz utrke za njegovim dovođenjem, Suarez je najbliže transferu u Atletico Madrid.

Osim RAC-a, vijest je na Twitteru obznanio i novinar Sky Sportsa Angelo Mangiante koji je napisao kako je Suarez spreman otići u Atletico.


Dolazak Urugvajca na stadion Wanda Metropolitano znači odlazak Alvara Morate i njegovu vjerojatnu posudbu u Juventus.

Čim je stigao u Barcelonu novi trener Ronald Koeman je Suarezu kazao kako na njega ne računa, a dugo se očekivalo kako će ga dovesti Juventus.

Ipak, Juventus ga nije mogao dovesti kao igrača bez EU putovnice pa je Suarez morao poslati molbu za talijanskom putovnicom. Naime, prije Suareza Juventus je već doveo dva igrača izvan EU, Arthura Mela i Westona McKennieja.

Urugvajac je prošao ispit iz talijanskog jezika prošli tjedan u Perugiji, ali Juventus ne želi čekati dugi proces dobivanja putovnice za Suareza što je potvrdio i trener Andrea Pirlo.

"Dovođenje Suareza je teško jer proces dobivanja putovnice traje jako dugo. Vjerujem kako on neće biti naš novi napadač", kazao je Pirlo za Gazzettu dello Sport.

Nakon hlađenja interesa iz Juventusa, u igru se uključio Atletico Madrid i Diego Simeone koji Suareza u napadu želi upariti s Diegom Costom.

Tako je višak postao Morata koji je od 2014. do 2016. godine već nastupao za Juventus, a 2015. je u Berlinu igrao finale Lige prvaka upravo protiv Suareza i Barcelone.

Suarez je u Barceloni proveo šest sezona, a stigao je iz redova Liverpoola.

Tagovi: Luis Suarez, Atletico Madrid, Barcelona, Juventus, Alvaro Morata
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE