GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sukob Wengera i Mourinha zbog autobiografije

Sukob Wengera i Mourinha zbog autobiografije
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.10.2020 / 13:10
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Legendarni francuski nogometni stručnjak Arsene Wenger (70) objavio je autobiografiju "Moj život u crveno-bijelom" u kojoj govori o njegovih 22 godine provedenih u redovima Arsenala.

Međutim, francuski stručnjak u knjizi nije spomenuo Portugalca Josea Mourinha kojeg je u 19 međusobnih susreta pobijedio tek dva puta.

Wengeru je trebalo čak 14 pokušaja kako bi prvi put porazio Portugalca koji ga je jednom nazvao "stručnjakom za neuspjeh".

"Naravno da me nije stavio u knjigu, jer me nikada nije pobijedio. Sigurno nećeš objaviti poglavlje o 12 ili 14 utakmica u kojima nikada nisi pobijedio. Knjiga vas treba usrećiti i učiniti ponosnim i zbog toga savršeno razumijem tu situaciju", poručio je menadžer Tottenhama.

Wenger i Mourinho su imali velike okršaje u susretima Arsenala i Chelseaja, a njihov sukob je eskalirao 2014. kada su se fizički sukobili na travnjaku Stamford Bridgea za vrijeme ligaške utakmice.

Naravno, nije dugo trebalo čekati na Wengerov odgovor.

"Ne smeta mi njegova izjava. To je provokacija," rekao je Francuz za Canal Plus.

"Osjećam se kao da sam s njim u vrtiću. Ali to je dio njegove osobnosti," dodao je.

Wenger, koji je napustio Arsenal 2018. godine, trenutačno je u FIFA-i zadužen za praćenje razvoja nogometa po cijelom svijetu.

Francuz je vodio Arsenal od 1996. do 2018. godine osvojivši 17 trofeja pri čemu tri naslova prvaka.

Tagovi: Jose Mourinho, Arsene Wenger, Arsenal, Chelsea
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE