GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sunsi ostali bez play-offa, Šamanić sjajno iskoristio priliku

Sunsi ostali bez play-offa, Šamanić sjajno iskoristio priliku
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.08.2020 / 09:13
Autor: SEEbiz / Germanijak
ORLANDO - U pretposljednjem danu regularne sezone, vidjeli smo sedam NBA utakmica. Dijelila su se mjesta u razigravanju za posljednje mjesto koje na Zapadu vodi u playoff, a kao sretni dobitnici u toj će borbi biti Memphis i Portland.

Prvo su Grizzlieasi razbili Milwaukee koji je igrao bez Giannisa, Ilyasove i Hilla. Konačnih 119:106 bilo je u nekoliko navrata još uvjerljivije, no Bucksi su u posljednjoj dionici malo smanjili minus.

Memphis je do slavlja predvodio triple-double dvojac. Valanciunas je bio monstruozan (26p, 19s, 12as), dok je Morant ispravio inače očajnih 5/17 iz igre (12p, 13s, 10as).

Svoj dio posla potom su napravili Phoenix Sunsi koji su sa 128:102 razbili Dallas Maverickse, koji su igrali bez Porzingisa, dok je Dončić na parketu proveo samo 13 minuta, no i to mu je bilo dovoljno za 18 poena. Bobi Marjanović zabio je 18 poena i uzeo čak 20 skokova, no Phoenix je imao čak šest dvoznamenkastih predvođenih Bookerom (27p) te Šarićem (16p, 6s).

No, Sunse je iz play-in dvoboja izbacio Portland koji je jedva pobijedio Brooklyn sa 134:133. Caris LaVert imao je šut za pobjedu, no nije uspio pogoditi. Za utjehu, sa 37 poena jedini je držao Netse u igri, a u završnici je prethodno pogodio bezbroj teških lopti.

Kod Blazersa ponovno najbolji Lillard s 42 poena, McCollum je dodao 25, a Nurkić tri manje. Mario Hezonja nije bio u prvom planu, zabio je tek dva poena i uhvatio skok.

Za kraj dodajmo kako je u porazu San Antonio Spursa 118:112 od Utah Jazza, svoj prvi NBA start imao Luka Šamanić . Dobio je 31 minutu i eksplodirao s 16 poena, šest skokova i tri dodavanja. Zabio je tri trice, ukupno šutirao 50% i zaradio brojne pohvale od strane navijača.

Tagovi: Luka Šamanić, Dario Šarić, Phoenix Suns, Damian Lillard
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE