GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Svijet košarke u šoku, poginuo veliki talent

Svijet košarke u šoku, poginuo veliki talent
TRAGEDIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.04.2021 / 09:08
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Ameriku je pogodila velika sportska tragedija. Poginuo je nadareni košarkaš Terrence Clarke u prometnoj nesreći.

Terrence Clarke imao je samo 19 godina i imao je NBA snove, također je planirao otići na sljedeći draft iz Kentuckyja.

„Teško mi je, nije mi dobro. Mladi momak kojeg smo svi voljeli prerano je izgubio život, svi njegovi snovi i nade bili su pred njim. Terrence Clarke bio je divno dijete, netko tko je ispunio sve sobe u koje je ušao, svojom osobnošću, osmijehom, radošću. Privukao je ljude, a sada je teško prihvatiti ovu vijest. Svi smo u šoku ", rekao je legendarni trener John Calipari.

U komunikaciji je s momčadi koja je teško potvrdila najstrašniju vijest.

"Suigrači i braća su ga obožavali. Njegova obitelj zna da smo tu za njih, što god im treba. Idem u Los Angeles da budem s mamom i obitelji. Ovo je teško razdoblje za sve ", rekao je Calipari.

Clark je najavio svoj nastup na NBA draftu u ožujku, nakon što se oporavio od ozljede. Predviđali su mu svijetlu budućnost.

U posljednjoj sezoni, nakon što je ozlijedio desnu nogu, odigrao je šest utakmica s prosjekom 9,6 poena, 2,6 skokova i 2 asistencije.

Tagovi: Terrence Clarke, Kentucky, NBA draft, John Calipari
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE