GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Talijanski mediji: Tudor mijenja Pirla na klupi Juventusa

Talijanski mediji: Tudor mijenja Pirla na klupi Juventusa
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.05.2021 / 12:09
Autor: SEEbiz / Index.hr
MILANO - Juventus je nakon devet uzastopnih godina predao naslov talijanskog prvaka, a moglo bi mu se dogoditi i da propusti osigurati nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone. Trenutno je peta momčad u poretku ljestvice Serie A, a do kraja natjecanja još su samo tri kola.

Juventus će u njima igrati protiv Sassuola, Intera i Bologne.

Loše rezultate poslom bi mogao platiti trener momčadi Andrea Pirlo, pa tako La Stampa navodi da bi mogao biti smijenjen već ovoga tjedna te da će na klupu umjesto njega zasjesti Igor Tudor.

''Neću dati ostavku. Došao sam ovdje s velikim entuzijazmom unatoč brojnim poteškoćama. Na raspolaganju sam klubu. Imamo još tri utakmice i ostat ću ovdje dok god to mogu. Ako nešto nije dobro, preuzimam potpunu odgovornost. Ova momčad ima odlične igrače i očigledno nešto nije dobro'', rekao je Pirlo nakon poraza od Milana (0:3, uz gol Rebića) i dodao:

''Imao sam drugačiji projekt u mislima i vjerovao sam da ću imati nešto drugačiju momčad. Radio sam na nekim konceptima, ali sam morao napraviti određene promjene kako bih se prilagodio njihovim karakteristikama."

Za Pirla sada talijanski mediji navode da je, premda postoji mogućnost da ostane do kraja sezone, možda odradio posljednju utakmicu u kojoj je vodio momčad.

La Stampa piše da bi ga već tijekom tjedna mogao zamijeniti njegov pomoćnik Igor Tudor.

Tagovi: Igor Tudor, Andrea Pirlo, Hajduk, Juventus, Galatasaray, Udinese
PROČITAJ I OVO
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE