GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Teško ozlijeđen Ivan Perišić

Teško ozlijeđen Ivan Perišić
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.02.2020 / 16:31
Autor: SEEbiz / H
MUNCHEN - Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić ozlijedio se na posljednjem treningu njemačkog prvaka Bayerna i s terena će izbivati više od četiri tjedna.

"Ivan Perišić ima prijelom u desnom gležnju," potvrdio je trener njemačkog velikana Hans-Dieter Flick.

"U početku smo mislili da nije tako loše. Nažalost, ova ozljeda je za sve nas veliki šok. Za liječenje su potrebna najmanje četiri tjedna, a tada će početi s lakšim treninzima" dodao je strateg bavarskog sastava koji nije mogao precizirati kada će se Perišić vratiti na teren.

Hrvatski reprezentativac je stradao nakon starta Alvara Odriozola, koji je u Bayern stigao u siječnju na posudbu iz Real Madrida.

"Ivan je bio u jako dobroj formi, učinio nam je puno u smislu dinamike i iskustva", rekao je Flick o Perišiću.

Perišić je u Bayern stigao početkom ove sezone na posudbu iz Intera. U 22 nastupa postigao je pet golova i upisao šest asistencija.

Tagovi: Ivan Perišić, Bayern
PROČITAJ I OVO
FIFA će morati platiti odštetu izumitelju spreja
ODŠTETA
FIFA će morati platiti odštetu izumitelju spreja
NYON - Međunarodna nogometna federacija FIFA morat će Brazilcu Heineu Allemagneu isplatiti novčanu odštetu u još nepoznatom iznosu.
Lijnders postaje trener RB Salzburga
TRENERI
Lijnders postaje trener RB Salzburga
SALZBURG - Nizozemac Pepijn Lijnders od sljedeće će sezone biti glavni trener višestrukog austrijskog prvaka RB Salzburga.
Zvonarek potpisao profesionalni ugovor za Bayern
MLADI TALENT
Zvonarek potpisao profesionalni ugovor za Bayern
MUNCHJEN - Prije samo tri dana veliki talent hrvatskog nogometa i U-21 reprezentativac Lovro Zvonarek nastupio je prvi put u početnoj postavi minhenskog Bayerna.
Mourinho: Modrić je moj ponos
PORUKE
Mourinho: Modrić je moj ponos
ZAGREB - Jose Mourinho je cijelo ljeto 2012. lovio zvijezdu Tottenhama, 26-godišnjeg Luku Modrića. Napokon ga je uspio dobiti na kraju prijelaznog roka, nakon sastanka Daniela Levyja i Zdravka Mamića u Dubrovniku.
Nestvarna utakmica Jokića za preokret u seriji protiv Minnesote
NBA PLAYOFF
Nestvarna utakmica Jokića za preokret u seriji protiv Minnesote
DENVER - Nikola Jokić briljirao je za pobjedu Denvera nad Minnesotom 112:97 u polufinalu Zapadne konferencije. Aktualni prvaci NBA lige tako su nakon 0:2 i prvih utakmica na svom terenu, poslije dvije pobjede u gostima te prve domaće, izveli veliki preokret na 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE