GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Theophile-Catherine se vratio u Dinamo

Theophile-Catherine se vratio u Dinamo
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.10.2023 / 17:01
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Kako se i najavljivalo prethodnih dana, iskusni stoper vratio se na Maksimir

Prošla su četiri i pol mjeseca od njegova zadnjeg nastupa za Dinamo, a ovoga je četvrtka otvorio svoj drugi maksimirski mandat. Iskusni branič Kevin Theophile-Catherine vratio se u Dinamo i potpisao ugovor do kraja aktualne sezone. Do zimske stanke konkurirat će za prvenstvena i kup natjecanja, dok bi u europskim dvobojima stekao pravo nastupa na proljeće prođe li Dinamo u nokaut fazu Konferencijske lige.

Na kraju prošle sezone istekao mu je ugovor s Dinamom, u međuvremenu je individualno trenirao u Zagrebu, a sad verificirao i povratak u maksimirski klub. U plavom je dresu proveo punih pet sezona, u svakoj je dohvatio naslov prvaka i u svakoj je sudjelovao u grupnoj fazi Uefinih natjecanja. Tome je pridodao pokal pobjednika Kupa i dva Superkupa, a na europskoj sceni dvaput je igrao u Ligi prvaka, triput u Europa ligi u kojoj je sva tri puta dočekao i proljetni dio natjecanja pri čemu posebno svijetli plasman u četvrtfinale 2021. Opus je zaključio sa 153 odigrane službene utakmice.

“Drago mi je da sam ponovno u svom Dinamu. Klub me kontaktirao i sretan sam što mogu pomoći. Veselim se povratku na teren i jedva čekam da nastavim tamo gdje sam stao. Za ovaj klub me vežu snažne emocije, ovdje sam proveo prekrasne godine i nadam se da ću moći pridonijeti novim uspjesima”, izjavio je Theophile po potpisu novog ugovora s Dinamom.

Francuz je u dresu Dinama upisao 153 nastupa, a zabio je tri gola i dodao četiri asistencije.

Tagovi: kEVIN Theophile-Catherine, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE